Angelina Jolie:

- Hun har blitt latterlig urimelig

Skilsmissen mellom Angelina Jolie og Brad Pitt skal ha nådd nye høyder.

SKILSMISSEPROBLEMER: Skilsmissen mellom Angelina Jolie og Brad Pitt sjokkerer igjen. Foto: NTB Scanpix
SKILSMISSEPROBLEMER: Skilsmissen mellom Angelina Jolie og Brad Pitt sjokkerer igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Neste måned er det to år siden Angelina Jolie (43) og Brad Pitt (54) sjokkerte en hel kjendisverden med nyheten om at de skulle skilles etter to år som mann og kone. Paret hadde vært sammen siden 2004.

Siden skilsmissen ble kjent, har det tidligere stjerneparet gått gjennom en svært høylytt, offentlig skilsmisse, og nå ser det ut til at de ikke vil komme til enighet med det første.

- Urimelig

Ifølge TMZ har Angelina nå tatt i bruk nye grep for å vinne full omsorgsrett for parets seks barn, Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (10).

Nettstedet skriver blant annet at hele prosessen har blitt så «skitten», at Angelinas advokat, Laura Wasser, nå skal trekke seg fra jobben.

Kilder som er godt kjent med saken har uttalt at 43-åringen er ute etter blod. Ifølge en kilde nær Brad skal Angelina ønske å ødlegge alle bånd mellom eksen og barna deres, og det skal angivelig være hun som står bak den turbulente skilsmissen.

- Hun er full av sinne og har blitt latterlig urimelig, sier kilden ifølge nettstedet.

Det er nettopp derfor advokaten nå skal ønske å trekke seg fra jobben, etter at det hele skal ha blitt giftig. Ifølge kildene er Angelina kjent med at advokaten ikke lenger ønsker å representere henne.

43-åringen skal derfor allerede ha ansatt et annet advokatfirma til å ta over den dagen Wessel går.

STJERNEADVOKAT: Laura Wasser har representert Angelina under skilsmissen. Nå skal hun angivelig trekke seg fra jobben. Foto: NTB Scanpix
STJERNEADVOKAT: Laura Wasser har representert Angelina under skilsmissen. Nå skal hun angivelig trekke seg fra jobben. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Må ha et forhold til faren

Det har gått langt ifra knirkefritt for seg når det gjelder å komme frem til en enighet rundt detaljene i fordelingen av barna.

I rettsdokumenter nettstedet The Blast fikk tilgang til tidligere i sommer, stod det at Jolie kan miste foreldreretten dersom hun ikke lar barna tilbringe mer tid sammen med sin far.

Det stod blant annet at det er skadelig for dem å ikke ha et forhold til faren, og det ble poengtert hvor viktig det er at samtlige av barna har et sunt og sterkt forhold til både mor og far.

Dommeren har blant annet bedt Angelina om å arrangere en telefonsamtale med barna og deres leger, for at barna skal bli forklart at «retten har bestemt at hver enkelt av dem er trygg sammen med sin far».

Det var i 2016 at Brad Pitt ble anklaget for barnemishandling etter en hendelse ombord på et privatfly. Saken ble senere henlagt, og «Fury»-stjernen renvasket.

LYKKELIGE TIDER: Her VAr Brad og Angelina sammen med barna på premieren av filmen Maleficent i Hollywood. Vivienne var det eneste barnet som ikke var til stede. Foto: Afp
LYKKELIGE TIDER: Her VAr Brad og Angelina sammen med barna på premieren av filmen Maleficent i Hollywood. Vivienne var det eneste barnet som ikke var til stede. Foto: Afp Vis mer

Et av problemene som er tatt opp i de nye rettsdokumentene er barnas mobiltelefoner. Ifølge dokumentene er Angelina nødt til å gi eksmannen nummeret til hvert av barna, og la ham ringe dem når han vil.

Hun har heller ikke tillatelse til å lese tekstmeldinger mellom barna og Brad.

I et forsøk for å styrke forholdet til far, har retten laget en plan for barna for hvordan de skal tilbringe tid med skuespilleren over sommeren. Fordi Maddox er eldre, tillater retten ham å bestemme selv hvor mye tid han ønsker å tilbringe med sin berømte far.

Angelina har bare lov til å ringe barna én gang om dagen på et avtalt tidspunkt i periodene hvor Brad har barna. En barneterapeut vil også være til stede.

- Dersom de yngste barna forblir avstengt fra faren, og avhengig at omstendighetene som fører til dette, kan det føre til en reduksjon av tiden de tilbringer med Jolie, og det kan føre til at retten overfører den primære foreldreretten til Pitt, stod det i dokumentene, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Åpner opp om livet som moderne prinsesser: - Vi er ekte