Mary-Kate Olsen og Olivier Sarkozy:

- Hun har bedt om skilsmisse

Det skriver TMZ, som angivelig har fått tilgang på rettsdokumenter.

NEW YORK: Mary-Kate Olsen og ektemannen Olivier Sarkozy avbildet på Hampton Classic Horse Show i 2015. Nå skal hun ønske å skille seg. Foto: INFPhoto.com / NTB Scanpix

NEW YORK: Mary-Kate Olsen og ektemannen Olivier Sarkozy avbildet på Hampton Classic Horse Show i 2015. Nå skal hun ønske å skille seg. Foto: INFPhoto.com / NTB Scanpix

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2015 giftet designer og tidligere skuespiller Mary-Kate Olsen seg med den 17 år eldre tobarnsfaren Olivier Sarkozy.

Nå er ekteskapet tilsynelatende snart over.

Kjendisnettstedet TMZ skriver at Olsen ønsker å skille seg fra ektemannen, men at coronapandemien gjør dette vanskelig. Også Page Six melder at ekeskapet nå snart er historie.

Vis mer

- Søkte i april

I dokumenter sendt til retten i New York hevder Olsen angivelig at ektemannen vil ha henne ut av deres felles leilighet i New York, og han skal ha gitt henne en frist til 18. mai.

Olsen hevder også at ektemannen skal ha avsluttet leieavtalen uten at hun kjente til det.

I rettsdokumenter som TMZ skal ha fått tilgang til, sier Olsen at hun ikke rekker å flytte ut til fristen på grunn av karantenereglene i storbyen.

Det kommer også fram at hun skal ha søkt om skilsmisse 17. april, men ble informert om at retten ikke ville behandle slike saker, med unntak nødssituasjoner, på grunn av pandemien.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

Nå skal altså designeren ha bedt retten om å behandle skilsmissesøknaden som en nødssituasjon.

Olsen mener at den eneste måten hun kan beskytte sine eiendeler på, er om hun sender inn en skilsmissebegjæring. Dette skal altså forhindre at Sarkozy kvitter seg med eiendelene hennes.

TMZs artikkel gjengis i en rekke amerikanske medier, blant annet People, som skriver at de ikke har lyktes i å få en kommentar fra en representant for Olsen og fra Sarkozys selskap. Også Page Six viser til dokumentene.

2017: Olivier Sarkozy og Mary-Kate Olsen avbildet på et arrangement i New York. Foto: Andrew H. Walker / REX
2017: Olivier Sarkozy og Mary-Kate Olsen avbildet på et arrangement i New York. Foto: Andrew H. Walker / REX Vis mer

Stemor

I 2017 fortalte en kilde, som angivelig var nær venn av ekteparet, at de planla barn.

- De har vært klare til å ha barn en stund, sa kilden til magasinet UsWeekly.

Sarkozy hadde allerede to barn fra et tidligere ekteskap, og i 2016 fortalte Olsen at hun ønsket å prioritere tid sammen med familien.

- Jeg har en ektemann, to stebarn og et liv. Jeg må hjem og lage middag. Det er viktig å finne ting som får deg til å slappe av, ellers blir du bare utbrent og lite produktiv, sa hun i et intervju.

Verdenskjente tvillingsøstre

Tvillingsøstrene Mary-Kate og Ashley Olsen vokste opp i rampelyset. Først i rollen som Michelle Tanner i TV-serien «Under samme tak», og deretter i en rekke filmer. De opprettet også et eget foretak og lanserte filmer, bøker, sminke, plater og klær.

Men etter hvert som de ble eldre, har søstrene sett holdt seg unna rampelyset. Mary-Kate Olsen gjør derimot et unntak når det kommer til ridning. Sporten har vært en lidenskap for Olsen i en årrekke, og hun har opparbeidet seg et respektabelt rykte i ridesport-miljøet.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Ellers dukker søstrene sjelden opp på arrangementer, stiller nærmest aldri opp på intervjuer og er ikke på sosiale medier.

I et intervju for fire år siden kom de to med følgende begrunnelse:

- Vi dykker ikke ned i den verdenen. Det konstante presset om å være sett, og bli «godkjent» av alle andre, skaper et bilde som ikke alltid stemmer overens med virkeligheten - og legger et press på unge jenter. Det er skremmende, sa Mary-Kate til magasinet Net-A-Porter.

TVILLINGSØSTRE: Ashley og Mary-Kate Olsen møtte opp på CFDA Fashion Awards i 2019. Foto: Image Press/Splash News / NTB Scanpix
TVILLINGSØSTRE: Ashley og Mary-Kate Olsen møtte opp på CFDA Fashion Awards i 2019. Foto: Image Press/Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Designere

Søstrene har hatt stor suksess med sitt eget klesmerke The Row, som ble etablert i 2006.

- Vi har holdt på med skuespill hele livene våre, og vi visste vel egentlig at vi var ferdig med det da vi begynte å studere. Da fikk vi den pausen vi trengte for å finne ut hva vi ville drive med, fortalte Mary-Kate til Dagbladet i 2013, da tvillingparet besøkte Oslo i forbindelse med en egendesignet kolleksjon for kleskjeden Bik Bok.

Det ser ikke ut til at de er interesserte i et comeback på TV-skjermen. Da det i 2015 ble kjent at «Under samme tak» skulle gjøre comeback, takket Mary-Kate og Ashley derimot nei til å medvirke, ifølge US Weekly.

Ashley Olsen har på sin side vært i et forhold med den 34 år eldre finansmannen Richard Sachs (65). De to gikk hver til sitt i 2017.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot bildekritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer