- Hun har bedt ham om å flytte inn

Kort tid etter at de fant tilbake til hverandre skal Kylie Jenner flytte sammen med rap-kjæresten Tyga.

SAMMEN IGJEN: Fredag ankom Kylie Jenner og Tyga sammen på premieren av Kanye Wests musikkvideo «Famous» i L.A. Nå flytter de sammen i Kylies nye herskapshus, ifølge People.  Foto: Rex Features
SAMMEN IGJEN: Fredag ankom Kylie Jenner og Tyga sammen på premieren av Kanye Wests musikkvideo «Famous» i L.A. Nå flytter de sammen i Kylies nye herskapshus, ifølge People. Foto: Rex Features Vis mer

SEOGHØR.NO: Nå skal den yngste av de berømte Kardashian-søstrene ha blitt samboer.

Kylie Jenner (18) skal nemlig ha bedt rapperen Tyga (26) om å flytte inn i hennes herskapshus i Calabasas, Los Angeles. Dette kommer kort tid etter at de to skal ha funnet tilbake til hverandre etter bruddet i mai.

Paret gikk hvert til sitt  for et par måneder siden, men ble i forrige uke fotografert sammen under premieren på Kanye Wests nye, kontroversielle musikkvideo.

Før dette startet Tyga gjenforeningsrykter ved å dele et Instagram-bilde av Kylie, der det stod «de kommer alltid tilbake». Etter noen timer slettet han imidlertid bildet, ifølge Mirror.

- De er offisielt sammen igjen og det virker som det ikke er noe drama foreløpig. De bryr seg om hverandre, og var ikke klare for at det tok slutt, sier en kilde til magasinet People.

Saken fortsetter under bildet.

FESTET SAMMEN: I helgen festet Kylie og Tyga sammen på nattklubben 1Oak i Los Angeles.  Foto: Xposure
FESTET SAMMEN: I helgen festet Kylie og Tyga sammen på nattklubben 1Oak i Los Angeles. Foto: Xposure Vis mer

Kjøpte nytt luksus-hus

Tyga skal angivelig ha store pengeproblemer og nå ønsker Kylie å hjelpe kjæresten ved å la ham flytte inn i luksusboligen sin.

I mai kjøpte Kylie, som har gjort stor suksess med sin sminkekolleksjon, et nytt hus i Hidden Hills. Boligen har fem soverom, hage og stort svømmebasseng, og prisen skal ha vært rundt 50 millioner kroner.

Selv om det for øyeblikket skal være fritt for drama, har Kylie og Tygas forhold vært av det turbulente slaget. Det har både gått rykter om forlovelse og graviditet, samtidig som de har gjort det slutt og blitt sammen igjen flere ganger tidligere.

INNVIKLET FAMILIEFORHOLD: Kylies kjæreste Tyga var tidligere forlovet med Blac Chyna som i dag er forlovet med Kylies storebror, Rob Kardashian. Her er eksene med deres felles sønn King Cairo. Foto: Sharpshooter Images /Splash
INNVIKLET FAMILIEFORHOLD: Kylies kjæreste Tyga var tidligere forlovet med Blac Chyna som i dag er forlovet med Kylies storebror, Rob Kardashian. Her er eksene med deres felles sønn King Cairo. Foto: Sharpshooter Images /Splash Vis mer

Var uvenn med kjærestens eks

Et annet problem i forholdet mellom Kylie og Tyga var lenge rapperens eks-forlovede Blac Chyna (27) - som han gjorde det slutt med i 2014.

Den tidligere stripperen, som har sønnen King Cairo (3) med Tyga, ble nemlig kjæreste med Kylies bror, Rob Kardashian (29), i januar. Og kort tid etter oppstod det krig mellom de to jentene i sosiale medier.

Feiden skal nå være et tilbakelagt kapittel, etter at Kim Kardashian (35) hjalp jentene med å begrave stridsøksen.

På sin Snapchat-konto gikk Kylie så langt som å kalle Blac for sin «bestevenninne», og begge to har postet flere bilder av hverandre på sosiale medier.

Nå blir snart de to jentene svigerinner.

I april fridde nemlig Rob til Blac, og en måned senere avslørte duoen at de venter sitt første barn sammen også.

LES OGSÅ: Kylie Jenners kjæreste kan bli onkel til sin egen sønn