Katie Holmes og Jamie Foxx:

- Hun har avlyst bryllupet

Forholdet mellom Hollywood-stjernene skal være over.

BRUDD: Stjerneparet Jamie Foxx og Katie Holmes skal ha gått hver til sitt. Her feirer de Jamies 50-årsdag i Los Angeles i desember i fjor. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Stjerneparet Jamie Foxx og Katie Holmes skal ha gått hver til sitt. Her feirer de Jamies 50-årsdag i Los Angeles i desember i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober for snart seks år siden begynte det å svirre kjærlighetsrykter rundt Hollywood-stjernen Katie Holmes (39) og Oscar-vinneren Jamie Foxx (50).

Duoen har imidlertid gjort alt i sin makt for å holde forholdet skjult fra rampelyset, og har nektet å snakke offentlig om forholdet.

I september i fjor viste de seg sammen for første gang, og to måneder senere viste de sin kjærlighet da Katie dukket opp på feiringen av Jamies 50-årsdag i Los Angeles.

Duoen ble da fotografert mens de stirret dypt inn i hverandres øyne og hadde en fortrolig samtale, skrev People.

Nå skal derimot forholdet mellom superstjernene være over, melder flere amerikanske medier.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-MANNEN: Tom Cruise og Katie Holmes begynte å date i 2005 og både giftet seg og fikk barn året etter. I 2012 gikk derimot Katie fra superstjernen. Foto: NTB Scanpix
EKS-MANNEN: Tom Cruise og Katie Holmes begynte å date i 2005 og både giftet seg og fikk barn året etter. I 2012 gikk derimot Katie fra superstjernen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Slet med tilliten

Ifølge Radar Online skal Katie Holmes ha gjort det slutt med Jamie Foxx mens de var i gang med å planlegge drømmebryllupet.

39-åringen skal ha ombestemt seg fordi hun har problemer med tilliten til Oscar-vinneren.

- Katie sliter med å stole på ham, forteller en venn av henne til nettstedet.

Paret skal ha vært utslitt av å prøve å holde forholdet hemmelig i alle disse årene, og var nå klare for å dele kjærligheten med et storslått bryllup i Paris.

Men i stedet skal altså Katie angivelig ha gjort det slutt.

- Hun avlyste hele greia! Hun er knust, sier kilden, ifølge Radar Online.

Saken fortsetter under bildet.

TREKANTDRAMA: Jamie Foxx og Tom Cruise er gamle venner. Her er de alle tre sammen på en amerikansk fotballkamp i 2006. Foto: NTB Scanpix
TREKANTDRAMA: Jamie Foxx og Tom Cruise er gamle venner. Her er de alle tre sammen på en amerikansk fotballkamp i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fra 2006 til 2012 var Katie gift med Tom Cruise (55), og sammen har de datteren Suri (12). Da duoen skilte seg skal Katie ha blitt tvunget til å inngå en avtale med Cruise, som hindret henne i å starte et nytt offisielt forhold før det hadde gått fem år.

Dette skal være en av grunnene til at Holmes og Foxx har holdt en så lav profil.

Den tidligere «Dawson's Creek»-stjernen lærte seg derfor å bli kreativ når hun dro på hemmelige dater med kjæresten.

- Hun tok på seg hatt og parykk for å møte ham på et hotell, fortalte en venn nær Holmes til Us Weekly i 2015.

Duoen ankom og forlot alltid restauranter og barer hver for seg slik at det var umulig å få bilder av dem sammen.

Jamie har til og med kalt påstander om forholdet deres for «falske nyheter» og «hysterisk morsomt», og i februar stormet han ut fra et intervju da et spørsmål om Katie dukket opp.

Saken fortsetter under bildet.

MOR OG DATTER: Mens Katie har datteren Suri fra ekteskapet med Tom Cruise, har Jamie to døtre fra to ulike forhold. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Mens Katie har datteren Suri fra ekteskapet med Tom Cruise, har Jamie to døtre fra to ulike forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nært forhold til eksen

Foxx skal ha insistert på å beholde «Vi er bare venner»-fasaden selv etter at kontrakten Katie signerte med Cruise utløp i fjor, og dette skal nå ha blitt ydmykende for ettbarnsmoren, hevder en kilde til Radar Online.

Spesielt siden Jamie har blitt observert sammen med eks-kjæresten, Kristin Grannis, som han har datteren Annalise (8) med, ved flere anledninger.

I november skal han ha tatt Grannis med i bursdagen til Leonardo DiCaprio, i februar spiste han lunsj med henne i full offentlighet i Los Angeles og i april ble de sett sammen på kjendisrestauranten Nobu i Malibu, skriver nettstedet.

Dette skal Katie ha oppfattet som et svik fra hans side.

- Hun hadde håpet at de selv kunne begynne å vise seg sammen offentlig nå, men han ønsker å holde ting hemmelig - selv om han blir sett med andre kvinner, deler kilden.

50-åringen skal også ha blitt observert på barhopping i både Los Angeles og New York med et entourage av rappere og modeller.

- Det er vanskelig for Katie å ikke bli sjalu eller bekymre seg for at han skal være utro. Spesielt siden Jamie er en stor flørt.

Saken fortsetter under.

HER SKADER HAN SEG: Tom Cruise slo seg hardt under et stunt, da han etter et fall smeller inn i en kant. Nå må han utsette filminnspilling på Preikestolen i Lysefjorden. Video: Splash DV Les hele saken her: http://www.dagbladet.no/kultur/68594053 Vis mer

- Dater advokat

Bruddet mellom de to skal likevel ha vært av det udramatiske slaget.

- Det var ingen dramatikk, skriking eller sinne da Katie ringte Jamie og fortalte ham at hun ikke orket dette lenger. Han lyttet til henne og beklaget seg, sier kilden.

Det skal ha vært «hjerteskjærende» for Katie å gi opp forholdet og det forestående bryllupet, men hun skal ha følt at det ikke var noen annen utvei.

Og i stedet for å synes synd på seg selv og holde seg innendørs, skal hun allerede være i gang med å gå videre med livet sitt.

- Katie har vært på et par dater med en advokat fra New York, men hun vil ikke si navnet hans enda. Denne gangen vil hun være sikker på at neste mann hun bringer inn i livet til seg selv og Suri er der for godt.

LES OGSÅ: - Jeg kysset 30 jenter på en kveld

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer