- Hun har armmuskler som en murer

Janet Jackson er tilbake i stålform.

<strong>VELTRENT:</strong> Janet Jackson så ut til å være i veltrent storform under konserten på Gibson Amphitheatre tidligere denne uken. La oss håpe at den notoriske jojo-slankeren endelig har funnet sin varige form og kroppsfasong... Foto: All Over Press
VELTRENT: Janet Jackson så ut til å være i veltrent storform under konserten på Gibson Amphitheatre tidligere denne uken. La oss håpe at den notoriske jojo-slankeren endelig har funnet sin varige form og kroppsfasong... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Janet Jackson (44) er en av kjendisverdenens mest velkjente jojo-slankere.

Og nå ser det ut til at 44-åringen er inne i en periode med mye fokus på trening og mosjon igjen. Under en konsert på Gibson Amphitheatre i Universal City i California torsdag viste hun nemlig frem sine muskuløse armer og veltrente rumpe. Iført trange jeans og en hvit singlet virket artisten stolt over sin stålfigur og hun struttet av selvtillit på scenen.

- Hun har fått muskler som en murer. Spesielt så overarmsmusklene hennes skremmende sterke ut, og lårmusklene vitnet også om at Janet Jackson har brukt til med en benkpresser, skrev Ekstrabladet om utseendet hennes.

Konserten torsdag kveld var kun én i en lang rekke konserter for poplegenden, som for tiden er ute på turnéen «Up Close And Personal». Ifølge Ekstrabladet er dette den hittil største turnéen i karrieren hennes, og med en så omfattende verdensturné foran seg er det neppe rart at Jackson har ligget i hardtrening.

Sangeren er passende nok også i gang med promoteringen av boken «True You», som blant annet tar opp temaer som selvtillit og slanking. Ifølge Ekstrabladet veier den tidligere jojo-slankeren nå bare et par kilo mer enn hun gjorde i 20-årene, mens hun for fire år siden veide omtrent 25 kilo mer enn hun gjør i dag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Prins Harry forfremmet til kaptein  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer