POP-HÅP: Etter å ha bodd over to år i Los Angeles, satser Anine Stang nå for fullt på en karriere i Norge, etter å ha fått platekontrakt med Universal og inngått samarbeid med manager Peter Peters. Foto: Anders Myhren, Seher.no
POP-HÅP: Etter å ha bodd over to år i Los Angeles, satser Anine Stang nå for fullt på en karriere i Norge, etter å ha fått platekontrakt med Universal og inngått samarbeid med manager Peter Peters. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer

- Hun har alt som skal til

Norske Anine er Madcon-manager Peter Peters´ nye stjerneskudd.

Publisert
 Se video med Peter Peters og Anine Stang nederst i artikkelen!

SEHER.NO: "X Factor"-dommer Peter Peters har gjort stor suksess som manager for det norske bandet Madcon, som blant annet klatret inn på hitlister over hele Europa med låten "Beggin'" i 2008.

Nå har Peters troen på at popsangerinnen Anine Stang skal klare å gå i Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariams fotspor.

24-åringen blir beskrevet som et stort nytt norsk pop-håp etter å ha sikret seg platekontrakt med landets største plateselskap, Universal.

- Hun har alt som skal til. Da jeg hørte låtene hennes tenkte jeg at "her har vi en stjerneklasse-songwriter og en stjerneklasse-artist", sier Peters om hvorfor han har valgt å satse på den foreløpig ukjente artisten, til Seher.no.

Etter å ha bodd i over to år i Los Angeles, satser Anine - som beskriver musikken sin som "litt rockete pop" nå på å først etablere seg i Norge.

Allerede i mars ventes den første singelen "Trying you On", og arbeidet med hennes første album er allerede i gang.

Hør Anines sang "Made in Hollywood" på hennes MySpace-side (ekstern lenke).

Men artisten - som allerde har opptrådt på Johnny Depps tidligere rockeklubb "Viper Room" og i 2008 kom hun til finalen i den store rockekonkurransen "LAMN & 98,7's rock contest" i Los Angeles.

Selv om hun nå satser for fullt, avslører Anine til Seher.no at hun drømmer om å slå igjennom i USA senere i karrieren.

- Det er veldig deilig å være tilbake. Jeg gleder meg til å gi musikken min ut her og se hvordan den blir tatt i mot. Men jeg vil selvfølgelig ikke si nei til å prøve meg der i framtiden, sier Anine til Seher.no.

Peters er overbevist om at hans nye protegé kan bli like poplær som Madcon-gutta i utlandet.

- Hun har hits, hun har et stort nettverk så jeg tror hun kan gå hele veien, sier han entusiastisk.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Charlotte Thorstvedt blir artist[obj:media:8396]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer