- Hun har alt som skal til for å lykkes

Wenche Myhre roser Norges nye pophåp Adelén opp i skyene.

GOD STØTTE: Adelén møtte Wenche Myhre på Fyrverkerikonserten i Horten og fikk gode råd for karrieren videre.  Foto: Foto: Werner Juvik/Se og Hør
GOD STØTTE: Adelén møtte Wenche Myhre på Fyrverkerikonserten i Horten og fikk gode råd for karrieren videre. Foto: Foto: Werner Juvik/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Adelén Rusillo Steen (16) ble nummer to i Melodi Grand Prix med «Bombo» er hun blitt spådd en strålende artistkarriere. Sist uke sang hun på samme scene som Wenche Myhre (66) i hjembyen Horten.

- Jeg har fulgt med Adelén på TV. Hun er en vakker og talentfull jente. Man ser hun er full av temperament, og jeg mener hun har alle forutsetninger for å lykkes som artist. Det blir spennende å følge henne videre, sier Wenche til Se og Hør.

Selv om det er 50 år mellom dem, har de mange likhetstrekk. Wenche har vært i rampelyset siden hun slo gjennom som barnestjerne for snart 60 år siden. Hun tror ikke artist-tilværelsen for unge i dag er så veldig annerledes.

- Det er jo selvfølgelig en mye større kontaktflate i dag og alt skjer i mye høyere tempo. Før hadde vi større muligheter på produksjoner, det var flere prøver og mer tid. Nå går alt i full fart. Men selve artistkarrieren er egentlig det samme. Det er DU som skal levere.

LES OGSÅ:    Derfor fikk ikke Adelén bli med på etterfest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer