GOD STØTTE: Adelén møtte Wenche Myhre på Fyrverkerikonserten i Horten og fikk gode råd for karrieren videre.  Foto: Foto: Werner Juvik/Se og Hør
GOD STØTTE: Adelén møtte Wenche Myhre på Fyrverkerikonserten i Horten og fikk gode råd for karrieren videre. Foto: Foto: Werner Juvik/Se og HørVis mer

- Hun har alt som skal til for å lykkes

Wenche Myhre roser Norges nye pophåp Adelén opp i skyene.

SEOGHØR.NO: Etter at Adelén Rusillo Steen (16) ble nummer to i Melodi Grand Prix med «Bombo» er hun blitt spådd en strålende artistkarriere. Sist uke sang hun på samme scene som Wenche Myhre (66) i hjembyen Horten.

- Jeg har fulgt med Adelén på TV. Hun er en vakker og talentfull jente. Man ser hun er full av temperament, og jeg mener hun har alle forutsetninger for å lykkes som artist. Det blir spennende å følge henne videre, sier Wenche til Se og Hør.

Selv om det er 50 år mellom dem, har de mange likhetstrekk. Wenche har vært i rampelyset siden hun slo gjennom som barnestjerne for snart 60 år siden. Hun tror ikke artist-tilværelsen for unge i dag er så veldig annerledes.

- Det er jo selvfølgelig en mye større kontaktflate i dag og alt skjer i mye høyere tempo. Før hadde vi større muligheter på produksjoner, det var flere prøver og mer tid. Nå går alt i full fart. Men selve artistkarrieren er egentlig det samme. Det er DU som skal levere.

LES OGSÅ:    Derfor fikk ikke Adelén bli med på etterfest