SOM MOR SÅ DATTER: Lily-Rose Depp har gode gener med Vanessa Paradis som mor og Johnny Depp som far, og nå begynner modellkarrieren virkelig å ta fart. Foto: NTB Scanpix
SOM MOR SÅ DATTER: Lily-Rose Depp har gode gener med Vanessa Paradis som mor og Johnny Depp som far, og nå begynner modellkarrieren virkelig å ta fart. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Hun har alle kvalitetene til en stjerne

Lilly-Rose Depp følger i sin berømte mors fotspor.

SEOGHØR.NO: Datteren til det tidligere stjerneparet Johnny Depp (52) og  Vanessa Paradise (42) er i vinden for tiden.

I april debuterte Lily-Rose Depp (16) som modell på forsiden av det australske motemagasinet Oyster, og denne uken ble det kjent at den unge skjønnheten har landet en kampanje for Chanel.

Lily-Rose er det nye fjeset til det franske designermerkets Pearl solbriller, og bildene er tatt av selveste Karl Lagerfeld (81) selv.

- Lily-Rose er nydelig. Hun er en ung jente fra en ny generasjon med alle kvalitetene til en stjerne, sier Lagerfeld om hvorfor valget falt på nettopp henne, ifølge Hello! magazine.

 

- Jeg er så lykkelig over min nye Chanel-kampanje fotografert av Karl Lagerfeld!!!! Tusen takk, skrev den ferske modellen selv under dette bildet som hun delte på Instagram torsdag.

16-åringen knyttet tidlig et nært bånd med det eksklusive motehuset takket være moren Vanessa som har frontet en rekke Chanel-kampanjer gjennom årenes løp.

STOLTE FORELDRE: I nesten 15 år var Vanessa Paradis og Johnny Depp et av Hollywoods hotteste par før de gikk fra hverandre i 2012. Foto: NTB Scanpix
STOLTE FORELDRE: I nesten 15 år var Vanessa Paradis og Johnny Depp et av Hollywoods hotteste par før de gikk fra hverandre i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Både skuespiller og modell

Tidligere i år fikk Lily-Rose mye oppmerksomhet da hun deltok på Chanel Metiers d'Art show i New York i en sjelden offentlig opptrenden sammen med sin mor.

I etterkant ble den trendy tenåringen hyllet for sin klessmak av flere fashionistaer i moteverden.

Hun har også gått i begge foreldrenes fotspor i forhold til skuespill, og spilte mot sin far i horrorkomedien «Tusk» i fjor.

Til sommeren blir far og datter å se sammen på lerretet igjen. Denne gang i filmen  «Yoga Hosers».

Depp og Paradise, som i alle år har skjermet barna godt fra rampelyset, har også sønnen Jack (13) sammen.

Se Chanels kampanjevideo her:

LES OGSÅ: Her får Lena Dunham blackout