- Hun har aldri vært lykkeligere

Geri Halliwell strålte på kjærlighetsferie i Frankrike.

STRÅLER: Geri Halliwell stortrives i Frankrike med kjæresten. Foto: All Over Press
STRÅLER: Geri Halliwell stortrives i Frankrike med kjæresten. Foto: All Over Press Vis mer
Se flere bilder fra Geri Halliwells romantiske ferie nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Den tidligere «Spice Girls»-sangerinnen Geri Halliwell (38) har i over ett og et halvt år vært sammen med Henry Beckwith, og det har flere ganger versert rykter om at paret planlegger bryllup.


Geri og den britiske rikmanns-sønnen er glad i å feriere sammen, og mandag nøt paret solen ved Paloma Beach i Frankrike.

Paret brukte hver anledning til å klemme og flørte ved vannkanten, uten å bry seg om hvem som så på. Og Daily Mail mener Geri ser ut til å ha det bedre enn på lenge.

- Hun har aldri sett lykkeligere ut, skriver den britiske tabloidavisen.

38-åringen har tidligere sagt at en av grunnene til at paret fungerer så godt sammen, skal være at de begge liker å leke og tulle. Det viste de også i Frankrike, da Henry benyttet anledningen til å lekesloss og forsøkte å kaste kjæresten på sjøen.

Det er heller ingen tvil om at artisten - som har datteren Bluebell fra et tidligere forhold - er i toppform fysisk. Mandag hadde hun tatt på seg en liten jumpsuit og viste gladelig fram sin veldreide figur.

Men stjernen slet i mange år med å bli fornøyd med kroppen sin. Nylig avslørte hun hvordan hun hadde klart overvinne sine tidligere bulimiproblemer.

- Det å ha bulimi er en del av livshistorien min. Jeg lukker ikke døren for det, men jeg fokuserer heller ikke på det. Det er noe jeg har gått gjennom. Jeg er definitivt mindre kontrollerende når det gjelder hvordan jeg ser ut, og jeg har lært meg å slappe av og la ting flyte litt.

Geri og kjæresten begynte å date i 2009, kun dager etter at stjernen avsluttet forlovelsen med den italisenske yacht-baronen Fabrizio Politi.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg tror ikke på dietter   

STRÅLER: Geri Halliwell stortrives i Frankrike med kjæresten. Foto: All Over Press
ENDELIG LYKKELIG: Geri sier at hun endelig er fornøyd med kroppen sin, etter å ha slitt med spiseforstyrrelser i flere år. Foto: All Over Press
LEKENT PAR: Geri Halliwell og Henry Beckwith lekesloss ved vannet i Sør-Frankrike. Foto: All Over Press
PÅ BØLJAN BLÅ: Geri havnet nesten i vannet under tulleslossingen. Foto: All Over Press
RYKTEFLOM: Geri Halliwell og kjæresten Henry Beckwith blir stadig omgitt av bryllupsrykter. De blir ikke mindre etter ferien i Frankrike. Foto: All Over Press