TRENINGSGLAD: - Jeg har kjent Anne Kat. i så mange år, og dette vekttapet er kun et resultat av trening. Men hun har heller aldri trent så mye i sitt liv som nå, sier komikerdronningens manager, Grethe-Laila Fjellberg. Foto: Kirsti Irgens Ertsås
TRENINGSGLAD: - Jeg har kjent Anne Kat. i så mange år, og dette vekttapet er kun et resultat av trening. Men hun har heller aldri trent så mye i sitt liv som nå, sier komikerdronningens manager, Grethe-Laila Fjellberg. Foto: Kirsti Irgens Ertsås Vis mer

- Hun har aldri trent så mye

Derfor er Anne Kat. Hærland tynnere enn noensinne.

Publisert
SEHER.NO: Onsdag viste den norske komikerdronningen Anne Kat. Hærland (36) seg på premieren av Dagfinn Lyngbøs nye forestilling "Evolusjon" på Latter i Oslo. Og for en oppmerksomhet hun fikk!

For at 36-åringen har blitt sylslank er hevet over enhver tvil. Men ifølge hennes manager, Grethe-Laila Fjellberg, er det ingenting annet enn trening som ligger bak den enorme forvandlingen.

Seher.no var til stede - Se flere bilder og les mer om premieren her!

- Nei, nei, nei. Jeg har kjent Anne Kat. i så mange år, og dette vekttapet er kun et resultat av trening. Men hun har heller aldri trent så mye i sitt liv som nå, sier hun til VG.

Til samme avis sa Hærand at hun har spilt bort kiloene med de 122 forestillingene av "Gift - men ingen fanatiker". Men skal man tro manageren hennes, har hun også bevisst gått inn for å forbedre formen...

- Hun svømmer 1.000 meter hver eneste morgen, også går hun overalt. Anne Kat. går opptil to to timer dagen med mp3-spilleren sin. Man er høyt oppe etter å ha stått på scenen såpass lenge, og da trenger man å få ut all energien, forteller Grethe-Laila Fjellberg til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Se, så tynn hun har blitt! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer