SØSKENKJÆRLIGHET: Kylie og Kim har et godt forhold, og poster stadig bilder sammen på sosiale medier. Foto: Scanpix
SØSKENKJÆRLIGHET: Kylie og Kim har et godt forhold, og poster stadig bilder sammen på sosiale medier. Foto: ScanpixVis mer

– Hun har aldri sett så utfordrende ut

Kim Kardashians 17 år gamle lillesøster dukket opp i en svært vågal kjole.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

SEOGHØR.NO: Kardashian-familien er slett ikke fremmede for å vekke oppsikt med dristige antrekk. Som regel er det Kim Kardashian (34) som får oppmerksomhet for sin vågale stil; blant annet sperret mange opp øynene da hun ankom MET-gallaen i gjennomsiktig kjole.

Denne gangen er det likevel ikke ett barns-moren som har vist frem sin veldreide kropp – det er hennes yngste søster, Kylie Jenner (17).

Kylie har tidligere skapt mediestorm da hun i mai innrømte å ha tatt injeksjoner i leppene, etter å ha benektet det i flere måneder.

Denne gangen er det en svært dyp utrigning som har landet TV-stjernen i søkelyset.

Saken fortsetter under bildene.
– Hun har aldri sett så utfordrende ut. Hun har hatt på seg avslørende antrekk før, blant under en photoshoot forrige måned, og hun legger stadig ut lettkledde bilder på Instagram, skriver E! Online.

Også Kylies mor, Kris Jenner (59), viste seg nylig frem i et utringet kjole og – i likhet med datteren – hadde hun droppet BH-en.

Flere amerikanske medier lot seg sjokkere over bestemorens antrekk, men ble samtidig imponert over at hun ser så godt ut i en alder av 59 år.

«Kris Jenner kom uten BH og avslørte en ekstrem kløft - og det i en alder av 59 år. Dette er kjempekult. Hun gjør det som er naturlig for en Kardashian, nemlig å vise litt ordentlig kløft», skrev Hollywoodlife.com.

LES OGSÅ: Endelig kom Kims babynyhet