INGEN ROMANSE: Natassia Malthe har aldri truffet Robbie Williams, og dater ikke P-Diddy, sier hennes far.
INGEN ROMANSE: Natassia Malthe har aldri truffet Robbie Williams, og dater ikke P-Diddy, sier hennes far. Vis mer

- Hun har aldri møtt mannen

Pappa avkrefter Natassia Malthes dumping av Robbie Williams.

SEHER.NO: Den britiske popstjernen Robbie Williams (34) er den siste i en lang rekke celebre menn som har blitt koblet opp mot den norske filmstjernen Natassia Scarlet Malthe (34).

Se flere bilder av norske Natassia lenger ned 

Nylig ble det hevdet at den norske filmskjønnheten har kapret rapmogul Sean "P-Diddy" Combs (38) hjerte.

Og mandag hevdet altså britiske medier at hun også er ansvarlig for den tidligere Take That-stjernen Robbie Williams store kjærlighetssorg.

Ifølge News of the World har paret datet siden i fjor, men nylig skal Natassia ha endt forholdet, til Robbies store fortvilelse.

Ifølge en nær venn av skjønnheten var årsaken til bruddet den at Natassia ikke hadde tid til å pleie forholdet.

- Robbie og Natassia hadde en intens romanse og elsket hverandre virkelig. Men forholdet ble nesten for intenst. Robbie gjør nesten ikke noe arbeid om dagen, mens Natassia er i ferd med å bli en stor stjerne. Hun hadde rett og slett ikke tid til han, sier kilden til den britiske tabloidavisen. 

Men ifølge Natassias far, Harald Malthe, har ikke datteren truffet Robbie Williams engang.  
- Jeg snakket med henne i går, og dette er bare det reneste sludder. Det er så mye som kommer ut nå, og man må ta det hele med en klype salt. Hun har aldri møtt mannen en gang, sier Malthe til Seher.no.

Harald Malthe har god kontakt med datteren, som befinner seg i LA, om dagen, og avkrefter også romanseryktene mellom henne og stjernerapper P-Diddy.

- Datingen med P-Diddy og det greiene der er også bare tull. De snakket bare sammen på Oscar-utdelingen. Så dette er en typisk "èn fjær blir til ti høns"-type sak, sier han.

Ifølge Malthe er datteren svært busy om dagen, med flere prosjekter på gang.

- Ja, hun har mye på gang. Jeg snakker med henne nesten hver dag nå og jeg har inntrykk av at hun har mye på gang. Hun driver og lærer seg å synge ordentlig nå og så går hun da på auditioner. Og så har hun et annet prosjekt som hun også holder på med, sier han.

LES OGSÅ: - Norske Natassia dumpet Robbie

Se flere bilder av norske Natassia nedenfor:

ELEKTRA: Natassia Malthe slo gjennom mot Jennifer Garner i "Elektra", og er fortsatt mest kjent for deres filmkyss. Foto: All Over Press
VAKKER: Vakre Natassia er bosatt i London og deltar ofte på filmpremierer. Foto: All Over Press
DOA: DOA: "Dead or Alive " er en av mange filmer der Natassia har hatt en stor rolle.
FILMSUKSESS: Her fra filmen "The other side of the tracks".
BLOODRAYNE: I "Bloodrayne 2 - Deliverance" spilte Natassia hovedrollefiguren Rayne.
MODELL: Natassia jobber også som profesjonell modell. Foto: All Over Press
KJENNER DE STØRSTE: Natassia Malthe poserer sammen med Sharon Stone i forbindelse med Elton Johns årlige AIDS Foundation Oscar Party 24. februar i år. Foto: All Over Press
PÅ MOTEVISNING: Natassia er på tråden under visningen av Julien MacDonalds høst- og vinterkolleksjon i London 15. februar i år. Foto: All Over Press
MER MOTE: Natassia ankommer VIP-visningen Burberry & Vanity Fair Portraits i London 11. februar i år. Foto: All Over Press
IKKE I TRUSEFELLA: 7. februar var Natassia til stede ved Tommy Hilfiger-visningen under moteuka i New York. Foto: All Over Press