Courteney Cox, Jennifer Aniston og Brad Pitt:

- Hun har advart Jen mot å hoppe til køys med Brad igjen

Bestevenninnen skal være mer enn litt skeptisk til Jennifer Anistons kontakt med eksmannen.

SKEPTISK?: Angivelig skal Jennifer Anistons bestevenninne, skuespiller Courteney Cox (t.h.), ha advart henne mot å gjenoppta kontakten med eksmannen Brad Pitt. Foto: NTB scanpix
SKEPTISK?: Angivelig skal Jennifer Anistons bestevenninne, skuespiller Courteney Cox (t.h.), ha advart henne mot å gjenoppta kontakten med eksmannen Brad Pitt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Etter at bruddet mellom stjerneparet Jennifer Aniston (49) og Justin Theroux (46) ble kjent i midten av februar, har spekulasjonene florert omkring henne og eksmannen Brad Pitt (54).

Som kjent var Jennifer og Brad et av Hollywoods heteste par på starten av 2000-tallet, inntil ekteskapet tok slutt da Brad falt for «Mr. & Mrs. Smith»-motspilleren sin - Angelina Jolie (42).

Nå som både Jennifer og Brad begge er single igjen, håper mange at det tidligere «it»-paret skal gjenforenes.

Én som imidlertid er skeptisk, ifølge sladresiden Hollywood Life, er Jennifers nære venninne og «Friends»-kollega, Courteney Cox (53).

NÆRE VENNER: Courteney Cox og Jennifer Aniston har kjent hverandre omtrent halve livet. Her sammen med skuespiller Sara Foster (midten) i oktober. Foto: Billy Farrell/BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
NÆRE VENNER: Courteney Cox og Jennifer Aniston har kjent hverandre omtrent halve livet. Her sammen med skuespiller Sara Foster (midten) i oktober. Foto: Billy Farrell/BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

- Ikke hopp til køys med Brad

Nettstedet hevder å ha snakket med en kilde som står Courteney Cox nær, og som påstår at 53-åringen har oppfordret Jennifer til å la Brad forbli i fortiden.

- Courteney presset Jen ved å komme med en streng advarsel, om at hun må gå videre og heller finne en ny, hevder kilden, og utdyper:

- Ifølge advarselen fra Courteney kan det være greit med vennskapelig prat med Brad, men hun bør absolutt ikke hoppe til køys med ham igjen bare fordi hun føler seg svak eller gjennomgår et tøft brudd!

Kilden påstår videre at Courteney er svært opptatt av å beskytte sin gode venninne, og at hun har støttet Jennifer gjennom tøffe stunder med både Brad og Justin.

Justin skal ha vært «et mareritt»

Angivelig skal forholdet mellom Jennifer Aniston og Justin Theroux ha vært preget av en del store utfordringer.

49-åringen skal blant annet ved flere anledninger ha tatt til tårene på grunn av hvordan ektemannen har oppført seg:

- Det har skjedd mange ganger at en gråtende Jen har kjørt hjem til Courteney Cox fordi Justin har «vært et mareritt».

- Courteney har alltid vært der for bestevenninnen og gitt henne råd om hvordan hun kan takle Justins oppførsel, men ingenting Jen gjorde så ut til å virke, har en kilde hevdet til Life & Style, ifølge InTouch.

Nettstedet skriver at Jennifer slet med å stole på ektemannen sin, ettersom Justin angivelig er en stor flørt og en skikkelig damemagnet:

- Et av de verste øyeblikkene for Jen var da hun begynte å se Justin flørte med venninnene hennes. Kvinner trekkes veldig mot Justin.

- Alle hennes berømte venninner ble sjarmert av ham på ett eller annet tidspunkt ... Jen kunne fortelle vennene sine at hun følte seg mer alene som gift med Justin enn hun gjorde da hun var singel, hevder Life & Style-kilden.

SLADDER-STORM: Se og Hørs reporter i Hollywood, Kjersti Flaa, gir deg de store snakkisene fra USA den siste uken før påske. Video: Kjersti Flaa, Se og Hør Vis mer

Kompisen blandet seg inn

I tiden før Jennifer Aniston og Justin Theroux annonserte at de hadde valgt å gå hver til sitt, svirret dessuten ryktene om at det var trøbbel i paradis for duoen.

Blant annet skrev RadarOnline at talkshow-vert Jimmy Kimmel (50) hadde valgt å blande seg inn i ekteskapet til Jennifer, som har vært en god venninne av ham i flere år.

- Jimmy elsker Justin, men det er kun fordi han har gjort Jennifer lykkelig, og han kommer bare til å fortsette å være venn med Justin så lenge han fortsetter å gjøre henne lykkelig, hevdet en kilde overfor nettstedet.

Ifølge RadarOnline oppmuntret Jimmy Kimmel dessuten Jennifer til å se positivt på fremtiden. Imidlertid skal han ikke ha prøvd å presse henne til å bli i forholdet.

- Dette handler ikke om at Jimmy prøver å leke ekteskapsrådgiver for å få dem tilbake til hverandre, men om at Jimmy tydelig viser at han alltid vil være der for Jennifer - uansett hva som skjer mellom henne og Justin, uttalte kilden.

LES OGSÅ: - Justin fant hemmelige lapper til Jennifer fra Brad

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer