LYKKELIG MOR: Rosario Dawson fikk sitt gjennombrudd i krimdramaet «Kids» i 1995, og siden spilt i en rekke filmer som blant annet «Men In Black» og «Sin City»-filmene. Nå har hun tatt på seg en helt ny rolle; morsrollen. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
LYKKELIG MOR: Rosario Dawson fikk sitt gjennombrudd i krimdramaet «Kids» i 1995, og siden spilt i en rekke filmer som blant annet «Men In Black» og «Sin City»-filmene. Nå har hun tatt på seg en helt ny rolle; morsrollen. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

- Hun har adoptert en 12-åring

Hollywood-stjernen Rosario Dawson har blitt mamma for første gang.

Publisert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Rosario Dawson (35) har fulgt i fotsporene til blant annet Angelina Jolie (39), Carlize Theron (39) og Sandra Bullock (50). Hun har nemlig valgt å adoptere et barn, melder E!Online.com.

Barnet er en 12 år gammel jente og Dawson skal være svært lykkelig.

- Hun har alltid ønsket å gjøre dette, forteller en kilde til nettstedet.

Valget om å ikke få egne barn kommer kanskje ikke som noen overraskelse ettersom «Sin City»-stjernen tidligere har uttrykt et ønske om å adoptere, og i tillegg har vært singel siden hun gjorde det slutt med regissøren Danny Boyle (58) i fjor.

- Jeg har alltid ønsket å adoptere barn, for min far adopterte meg. Tanken har ligget i bakhodet mitt lenge, men i det siste har jeg begynt å tenke oftere og oftere på det, sa hun til Latina magazine i 2008.

Dawsons mor var åtte måneder på vei da hun møtte mannen som senere tok til seg og adopterte Rosario som sitt eget barn, og selv har hun aldri kjent på savnet av sin biologiske far.

- Pappa er en fantastisk person. Jeg ønsket alltid å bli som ham. Jeg elsker min far og var en ordentlig pappajente da jeg vokste opp, fortalte hun.

LES OGSÅ: Dawson Rosario var jomfru frem til hun var 20 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer