REAGERER: Jillian Michaels ønsker ikke lenger å jobbe i Slankekrigen ifølge People. Hun reagerer på at deltagerne blir behandlet dårlig for å lage god TV. Foto: All Over Press
REAGERER: Jillian Michaels ønsker ikke lenger å jobbe i Slankekrigen ifølge People. Hun reagerer på at deltagerne blir behandlet dårlig for å lage god TV. Foto: All Over PressVis mer

- Hun håper hun får sparken

«Slankekrigen»-programleder Jillian Michaels skal ha satt ned foten, da hun så hva som var i ferd med å skje med deltagerne.

SEOGHØR.NO: I flere år har Jillian Michaels gjort suksess som trener i det amerikanske slankeprogrammet «Slankekrigen» («The Biggest Loser»), som i Norge sendes på kanalen FEM.

Snart kan det imidlertid være over for 40-åringen. Ifølge People.com håper TV-treneren at hun mister jobben.                          

Synes synd på deltagerne

POPULÆR TV-TRENER: Jillian Michaels har i mange år gjort suksess som trener i Slankekrigen. Foto: Everett Collection/All Over Press
POPULÆR TV-TRENER: Jillian Michaels har i mange år gjort suksess som trener i Slankekrigen. Foto: Everett Collection/All Over Press Vis mer

Grunnen skal være at hun synes deltagerne behandles dårlig av produksjonen, i et forsøk på å lage bedre og mer dramatisk TV.

- Hun er dypt bekymret over retningen showet har tatt. Hun synes historiene blir fortalt på en slem måte, og synes det er fælt at deltagerne blir behandlet så ille, forteller en kilde til nettstedet.

Avsløringen kommer ikke mange månedene etter forrige sesongs finale.

Mange spekulerte i om vinneren, Rachel Frederickson, hadde sultet seg selv til en faretruende lav vekt. TV-showet unngikk temaet under sesongfinalen, noe mange reagerte på.

- Michaels ønsker å distansere seg fra Biggest Loser-stempelet. Spesielt etter det som skjedde med Rachel. Jillian mener deltagernes helse ikke får nok oppmerksomhet.

LES OGSÅ: Ble mamma to ganger på én uke