- Hun håper at misbruket av henne er over med dette

Cathrine Larsåsens manager håper at Brun og Blids nyutpekte frontfigur vil bli bedre behandlet.

I STRID: Cathrine Larsåsen (i reklameplakaten midt i bildet) er glad kjeden har skaffet seg en ny modell, som forhåpentligvis vil bli behandlet bedre enn henne av Brun og Blid. Foto: Anders Myhren/Seher.no
I STRID: Cathrine Larsåsen (i reklameplakaten midt i bildet) er glad kjeden har skaffet seg en ny modell, som forhåpentligvis vil bli behandlet bedre enn henne av Brun og Blid. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: I helgen ble årets «Miss Brun og Blid» kåret på utestedet Emil & Samuel i Oslo, der de ti finalistene konkurrerte om tittelen, 200.000 kroner - og sjansen til å få se seg selv på reklameboards, i avisannonser og lignende.

Det var vakre Camilla Teksum (23) som til slutt gikk av med seieren. Dermed overtar hun Brun og Blid-jobben fra kjente fjes som Cathrine Larsåsen, Kathrine Sørland og Kristian Kjelling.

Kjendisene har ligget i strid med solariumskjeden i flere år, på grunn av uenighet om varigheten på kampanjene de har vært med på.

Cathrine Larsåsens manager Rune Brynhildsen sier at stavhopperen håper at Teksum vil få en bedre erfaring som Brun og Blid-modell:

- Cathrine er fornøyd med at misbruket av henne fra Brun og Blid sin side nå forhåpentligvis er over med dette. Hun ønsker den nye Brun og Blid-piken lykke til og håper at hun vil bli behandlet bedre enn det Cathrine og andre Brun og Blid-ansikter er blitt, sier Brynhildsen til Seher.no.

Seher.no har vært i kontakt med daglig leder i Brun og Blid, Thorbjørn Frantzen, mandag kveld. Han ønsker ikke å kommentere saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå blir det rettssak om disse bildene