- Hun hadde store problemer med det

Ikke alle var like glad for at far og stedatter skulle på "Farmen" samtidig.

FORBEDRET FORHOLD: Leif Birger og Silje hevder at forholdet dere imellom bare har blitt sterkere etter "Farmen"-oppholdet. Men de innrømmer at mens det sto på var det verst for Siljes mor. Foto: Seher.no/Kirby Ann Basken
FORBEDRET FORHOLD: Leif Birger og Silje hevder at forholdet dere imellom bare har blitt sterkere etter "Farmen"-oppholdet. Men de innrømmer at mens det sto på var det verst for Siljes mor. Foto: Seher.no/Kirby Ann Basken Vis mer
SEHER.NO:  I mandagens episode av det populære TV2-programmet "Farmen" fikk seerne se at det ikke var alle som kom godt overens med sesongets første storbonde, Leif Birger Mækinen (53).

Men selv om ting ikke gikk helt etter planen, holder alliansen mellom Leif Birger og stedatteren Silje Trosten Johnsen (24) seg godt foran og bak skjermen.

- Det var jo godt planlagt, vi ville holde oss minst to uker inne, så vi bestemte at en av oss måtte bli storbonde først, sier Leif til Seher.no.

Og selv etter at storbonden ble dårlig likt, holdt Silje seg sammen med han.

- Jeg ble jo selvfølgelig irritert når han så åpenbart gjorde seg så mislikt. Det svertet jo også mitt rykte. Men vi prater åpent og ærlig, så jeg tok han til side og snakket ut om det, sier hun.

Begge Farmen-deltakerne er enige om at erfaringen har gjort forholdet deres sterkere.

- Vi har jo et usannsynlig godt forhold fra før av, og jeg stoler hundre prosent på Silje. Men forholdet har nesten blitt bedre. Og Farmen har gjort at vi klarer oss gjennom alt, sier han.

-Hvordan takler mor/ kjæreste at to av hennes nærmeste er inne på Farmen?

- Hun hadde store problemer med det, hun var redd for at vi skulle bli uvenner, og hun måtte gå igjennom et slik dilemma med en på hver side. Og hun hadde jo dobbelt opp, det var liksom ikke bare én hun måtte bekymre seg for på TV, men to. Men hun har blitt godt forberedt, og hun ser jo at vi bare har fått et sterkere forhold, avslutter Silje.

"Farmen" vises er på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Eksploderer i sinne på Farmen