I KRANGEL MED POLITIET: Daniele Watts skal ha reagert kraftig etter å ha blitt arrestert av politiet i Los Angeles torsdag. Foto: All Over Press
I KRANGEL MED POLITIET: Daniele Watts skal ha reagert kraftig etter å ha blitt arrestert av politiet i Los Angeles torsdag. Foto: All Over PressVis mer

- Hun hadde sex i bilen mens folk så på

«Django Unchained»-stjernen hevdet at hun ble stoppet av politiet fordi hun kysset kjæresten på gaten. Men nye bilder forteller en annen historie.

SEOGHØR.NO: «Django Unchained»-skuespilleren Daniele Watts beskyldte torsdag politiet i Los Angeles for både rasisme og trakassering etter at hun ble arrestert på åpen gate.

Daniele hevdet at hun ble arrestert fordi politiet ikke likte at hun kysset sin kjæreste, kjøkkensjefen Brian James Lucas, som er hvit.

Men nå begynner Danieles historie å slå kraftige sprekker, etter at nye bilder av henne og kjæresten har havnet på internett.

Viste brystene

Nettsiden TMZ publiserer i dag ett av bildene (ekstern lenke), som viser filmstjernen sittende på fanget til kjæresten i forsetet på en bil.

Flere øyenvitner hevder de to hadde sex i forsetet mens flere mennesker gikk forbi og mange kunne se dem fra bygninger langs gaten.

- Daniele satt på Brians fang med skjørtet trukket opp og brystene synlige. Samtidig vugget hun kroppen frem og tilbake, sier ett av øyenvitnene til TMZ.

Politiet skal ha ankommet stedet etter å ha mottatt klager på blotting og uanstendig oppførsel.

Fikk håndjern på hendene

Da skal Daniele ha stukket av, før en annen politimann innhentet henne og tvang henne til å bli med tilbake og satte håndjern på henne

Det førte til at skuespilleren raste mot politifolkene, ifølge TMZ.

- Jobben deres er å gå rundt med en falsk makt og få folk til å føle seg maktesløse, sier hun blant annet på et opptak fra arrestajonen nettsiden har fått tak i.

Daniele har foreløpig ikke kommentert de siste bildene.

Brian James Lucas la imidlertid ut en video av arrestasjonen på sin Instagram-side.

Politiet blir nå selv undersøkt for sin opptreden under pågripelsen.

Politisjefen i Los Angeles, Charlie Beck, sier han ikke mener politiet har gjort noe klandreverdig.

- Politifolkene gjorde det de burde, de rykket ut etter en klage, etterforsket og avgjorde så hva de burde gjøre videre.

- Deres beslutning om å anholde paret, og etterforske videre før man slapp dem løs, var innenfor det de har mulighet til som politifolk.

LES OGSÅ: Oppdaget cyste på ryggmargen