- Hun hadde på seg de trangeste buksene vi har sett

Det er ikke bare Kim Kardashians nye plantinablonde hår som har vekket oppsikt under moteuken.

VISTE FORMENE: De siste dagene har Kim Kardashian kombinert sin nye, blonde sveis med en rekke avslørende antrekk under moteuken i Paris. Lørdag valgte hun disse åletrange buksene til en lunsjavtale med moren sin.  Foto: Stella Pictures
VISTE FORMENE: De siste dagene har Kim Kardashian kombinert sin nye, blonde sveis med en rekke avslørende antrekk under moteuken i Paris. Lørdag valgte hun disse åletrange buksene til en lunsjavtale med moren sin. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag gav reality-stjernen Kim Kardashian (34) fansen hakeslepp, da hun viste frem sitt nye, plantinablonde hår under moteuken i Paris.

Sammen med filmstjernen Jared Leto (43), som har bleket håret for en filmrolle, har hun lyst opp motevisningene i den franske hovedstaden de siste dagene. Den yppige TV-stjernen har også funnet andre måter å sikre seg fotografenes oppmerksomhet på under Paris Fashion Week.

Før helgen viste hun brystvorten i en svært avslørende kjole, og lørdag iførte hun seg tidenes trangeste tights på vei til lunsj med manager-moren Kris Jenner (59).

- Hun hadde på seg de trangeste buksene vi noensinne har sett... Et par lateks-leggings som virkelig viste frem de berømte formene hennes. Bare se på den rumpa! skriver Too Fab om det vågale antrekket.

Kast terning på Kims moteuke-antrekk nederst i saken!

UTEN NORTH: Kim Kardashian omringet av fotografer på vei ut fra hotellet sitt, Royal Monceau, lørdag.  Foto: Stella Pictures
UTEN NORTH: Kim Kardashian omringet av fotografer på vei ut fra hotellet sitt, Royal Monceau, lørdag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dro til Europa uten datteren?

Kim og ektemannen Kanye West (37), som er kjent som både rapper og klesdesigner, har kastet glans over en rekke motevisninger i Paris de siste dagene.

Parets lille datter, North West (21 mnd.), har derimot ikke vært å se på moteuken.

For en måned siden vakte det oppsikt at en gråtende North satt på første rad under pappa Kanyes motevisning i New York. Stjerneparet er tidligere blitt kritisert for å bruke sin søte datter som et slags motetilbehør. Kim Kardashians dristige antrekk i Paris beviser i hvert fall at hun kan få oppmerksomhet også uten sjarmerende North på armen!

Hva synes du om Kims stil under moteuken i Paris? Kast terning på alle antrekkene hennes her!

[views:embed:node_embed:block:78050]

LES OGSÅ: Kim og Kanye får totalslakt for dette kysset

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer