- Hun hadde med seg moren overalt

TV-stjernens eks-flørt har ikke mye til overs for sin tidligere flamme.

KRITISK: - Alle som i det hele tatt vurderer å date henne: Ikke bruk tid på det, med mindre du vil henge med mammaen hennes overalt og få livet ditt revet i stykker, sier Stuart Nuttall om sitt forhold til Kerry Katona, som her er avbildet sammen med m Foto: All Over Press
KRITISK: - Alle som i det hele tatt vurderer å date henne: Ikke bruk tid på det, med mindre du vil henge med mammaen hennes overalt og få livet ditt revet i stykker, sier Stuart Nuttall om sitt forhold til Kerry Katona, som her er avbildet sammen med m Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Atomic Kitten»-sangerinnen Kerry Katonas (31) eks-flørt Stuart Nuttall (39) hevder at han endte deres tomåneders romanse gjennom en tekstmelding. Årsaken var at hun var en «bitter skuffelse», mener han.

I et intervju med Reveal magazine forteller Nuttall at Kerry var veldig morsom og sprudlende i starten. Men han innrømmer på samme tid at tiden de hadde sammen «manglet gnist og var ganske kjedelige».

39-åringen så aldri på sin daværende flamme som en kjendis, men ble heller sjokkert over de stedene hun pleide å ta ham med ut. Samtidig ble han svært lei av å alltid være sammen med hennes mor.

Til magasinet forteller han at Katona på deres første date tok ham med til en lokal pub.

- For et sted, for en pub. Hun fortalte at mammaen hennes hadde tatt henne med dit siden hun var 16. Det var som tatt ut av en skrekkfilm, og vi satt i baren sammen med en gammel dame og hennes labrador-hund. En fyr hadde strippet ned til bokseren og lå langflat på biljardbordet, sier han i intervjuet, ifølge Daily Mail.

Stuart bruker svært sterke ord når han karakteriserer sin Katona.

- Jeg lå på senga og ventet på at Kerry skulle komme ut fra badet og så henne for meg i et svært sexy antrekk. Jeg måtte kjempe for ikke å se vettskremt ut da hun kom ut igjen ikledd en Miss Piggy-pysjamas. Jeg husker at jeg tenkte «Hva i svarte har du tatt på deg?»


Nå angrer han på at han i det hele tatt møtte Kerry. Men han hevder likevel at han ikke hater henne.

- Alle som i det hele tatt vurderer å date henne: Ikke bruk tid på det, med mindre du vil henge med mammaen hennes overalt og få livet ditt revet i stykker, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Har du tatt for mye botox, Kerry   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer