DØDE: Filmstjernen Brittany Murphy døde søndag av hjertestans. Foto: Stella Pictures
DØDE: Filmstjernen Brittany Murphy døde søndag av hjertestans. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun hadde mange indre demoner

Venner av Brittany Murphy hevder hun slet med dårlig selvtilitt og benyttet seg av reseptbelagte medisiner...

SEHER.NO: Søndag kom sjokknyheten om at filmstjernen Brittany Murphy (32) var funnet død, og det har i etterkant blitt spekulert i hva som ligger bak 32-åringens dødsfall. Politiet har foreløpig konkludert med at det ikke skjedde noe kriminelt med stjernen, men obduksjonen av Murphy er fremdeles ikke klar.

Ifølge Radaronline ønsker politiet å fortsette etterforskningen rundt dødsfallet en stund framover, for å finne ut om stjernen kan ha dødd av en overdose.

Venner av ”8 Mile”-stjernen har uttalt at hun var avhengig av medisiner, og nå forteller flere kilder at stjernen slet med å finne seg selv i Hollywood.

- Brittany levde på kanten av stupet. Hun hadde definitivt et dopproblem og vi ba henne om å få hjelp, sier en kilde ifølge den britiske tabloidavisen Daily Mail.

Murphy kom til filmbyen som tenåring, og en kilde hevder stjernen forandret seg drastisk oppover årene.

- Hun var helt annerledes da hun startet.. Full av liv, målbevisst. Men de siste årene gikk det nedover for henne. Det var alltid noe som ikke stemte, noe i veien, Hun hadde mange indre demoner, forteller en kilde til People.


Murphy skal ha slitt med kroppskomplekser, og kun et par uker innen hun døde, viste hun seg slankere enn noen sinne da hun kom på premieren til filmen "Across the hall" i Los Angeles. Ifølge People skal ryktene om både spiseforstyrrelser og narkotikamisbruk lenge ha svirret rundt skuespillerinnen.

I 2002 var Murphy også svært slank, og da stilte tabloidavisene og magasinene seg spørsmålet om stjernen hadde rast ned i vekt på grunn av et kokainmisbruk. Skjønnheten avviste selv ryktene, og hevdet hun ikke en gang hadde sett kokain i sitt liv. Samtidig kommenterte hun også ryktene om spiseforstyrrelser.

- Jeg er samme størrelse som jeg var da jeg spilte i ”Clueless”. Det er bare at vekten i ansiktet forandrer seg når man blir eldre. Dette er kroppen min. Jeg er stolt av den… Jeg er frisk, forklarte hun den gang, ifølge People.


En venn hevder imidlertid at skuespillerinnen slet veldig med selvbildet.

- Hun hadde problemer med selvbildet. Vekten hennes, håret, klærne, huden, tennene, alt. Hun var alltid veldig bevisst på seg selv.

- Hun hadde mange problemer på grunn av den dårlige selvtillitten, sier en annen kilde.

Etter at dødsfallet ble kjent på søndag, skrev kjendisbloggeren Perez Hilton, at nyheten slett ikke kom som noen overraskelse.

- Helt forferdelig. Særlig ettersom det ikke kommer som noen overraskelse. Vi, og de som kjente Brittany personlig, så dette komme, skrev han.

Ifølge TMZ er obduksjonen av den avdøde skuespillerinnen allerede påbegynt, til tross for at ektemannen, Simon Monjack, flere ganger skal ha ytret et ønske om at kona ikke skulle bli obdusert.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ashton Kuthcher sørger over eks-kjæresten