FESTLIG: Minnie Driver har opplevd mye moro på Hollywood-fester. Her er skuespilleren avbildet i forbindelse med en av Golden Globes etterfester forrige helg...  Foto: Stella Pictures
FESTLIG: Minnie Driver har opplevd mye moro på Hollywood-fester. Her er skuespilleren avbildet i forbindelse med en av Golden Globes etterfester forrige helg... Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun hadde kjolen oppi trusa!

Minnie Driver forteller fra de ville Golden Globe-festene...

Publisert
SEHER.NO: Forrige helg kunne kjendisene stråle på den røde løperen og tylle i seg gratis drinker i forbindelse med den 68. Golden Globe-utdelingen i Hollywood.

På prisutdelingen blir det servert drinker allerede under utdelingsseremonien, noe skuespiller Paz De La Huerta (26) sikkert hadde benyttet seg av. Hun var nemlig for full til å komme inn på etterfesten.

I et ferskt intervju bekrefter den britiske skuespilleren Minnie Driver (40), kjent fra TV-serien «Modern Family», at de mange festene som arrangeres etter den prestisjetunge prisutdelingen faktisk er svært løsslupne.

- Det er ganske morsomt å se ikonene dine skikkelig fulle. Folk er kanskje ikke så fulle at de faller, men de sier definitivt upassende ting, forteller hun på «The Ellen DeGeneres Show», ifølge UsMagazine.

Ifølge Driver er det både «herlig, litt rart og fælt» å være på fest med fulle Hollywood-kjendiser, men at hun uansett liker det veldig godt. Og hvem kan klandre henne? Det fører nemlig med seg mange rare fyllehistorier, ifølge Driver. Hun kunne avsløre en god historie overfor talkshow-vertinne Ellen DeGeneres:

- Jeg var på dametoalettet og da la jeg merke til en veldig vakker, ung skuespiller som kom ut fra avlukket ved siden av meg. Og kjolen hennes var stappet oppi trusa hennes! Jeg stoppet opp for å hjelpe henne og sa at jeg var glad for at hun i det hele tatt hadde på seg truser.

Men den sympatiske Driver understreket også at hun aldri kommer til å fortelle hvilken kjendis som var involvert i den flaue episoden...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg kjøpte dop av Snoop Dogg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer