– Hun hadde ikke gått på ski før hun traff meg

Men nå har «MGP»-finalist Kjetil Mørlands britiske kone blitt den store vinterelskeren i huset.

EKTEPAR: Felles bakgrunn som designere som ledet Nicola og Kjetil sammen for over ti år siden.  Foto: Privat
EKTEPAR: Felles bakgrunn som designere som ledet Nicola og Kjetil sammen for over ti år siden. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
ÅTTENDE PLASS: Kjetil og sangpartner Debrah Scarlett nådde dessverre ikke helt til topps i MGP-finalen. Her er duoen på scenen i Wien. Foto: Scanpix
ÅTTENDE PLASS: Kjetil og sangpartner Debrah Scarlett nådde dessverre ikke helt til topps i MGP-finalen. Her er duoen på scenen i Wien. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Kjetil Mørland (34) kunne slippe jubelen løs da han sammen med Debrah Scarlett vant den norske Melodi Grand Prix-finalen i mars. I konkurranse med resten av Europa måtte duoen se seg fornøyde med en åttende plass.

- Det er en seier i seg selv bare å være her, sa Kjetil etter at resultatet ble klart.

I dag jobber artisten iherdig med sitt kommende album, men ser frem til å få litt sommerfri og tid sammen med sin britiske kone Nicola.

Paret møttes da de begge studerte grafisk design i London, og har vært sammen i en årrekke. I 2013 bestemte de seg for å flytte fra London til Oslo.

– Nicola trives bra og liker Norge veldig godt. Hun elsker å gå på ski, noe hun aldri hadde gjort før hun traff meg. Jeg synes kanskje det er deilig når snøen forsvinner, men hun er bare skuffet over hvor kort vinteren er, forteller Kjetil til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.


– I fjor høst dro vi også på en eventyrlig bilferie til Vestlandet. Geiranger, Trollstigen og Atlanterhavsveien er veldig god reklame for landet vårt!, fortsetter 34-åringen.

Til tross at de begge synes Norge er vakkert, er Kjetil og Nicola usikre på hvor de kommer til å bo i fremtiden.

– Å flytte til Norge var alltid ment som et lite prøveprosjekt på ubestemt tid. Jeg har bodd 12 år i England, og vi har mange felles venner der. Så vi får se hva som skjer, avslutter «MGP»-deltageren.

LES OGSÅ: Se Kjetils kjærlighetshyllest til kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer