- Hun hadde et utrolig stort hjerte

Artist-Norge er i dyp sorg etter duett-dronningen Hilde Heltbergs død.

HYLLER VENNINNEN: - Hun hadde omsorg og var en person som alltid var positiv og ga mye av seg selv, sier Rita Eriksen, som sammen med Anita Skorgan og Hilde Heltberg sang sammen i Queen Bees. Foto: Stella Pictures
HYLLER VENNINNEN: - Hun hadde omsorg og var en person som alltid var positiv og ga mye av seg selv, sier Rita Eriksen, som sammen med Anita Skorgan og Hilde Heltberg sang sammen i Queen Bees. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Hilde Heltberg, som kanskje er mest kjent som duett-dronningen blant norske sangere, ble bare 51 år gammel. Natt til søndag tapte Heltberg kampen mot kreften. Nå hylles Artist-Norge den avdøde musikeren, skriver VG.

Jonas Fjeld besøkte Heltberg på sykehuset sist tirsdag. Det er han glad for nå, selv om de tunge følelsene fortsatt griper tak i ham.

- Jeg har kjent henne i nesten 30 år. Det er fælt, dette. Men det var godt å besøke henne, være sammen og gråte, sier Fjeld, som synes det nesten er litt skremmende å vite at Heltberg er med på den nye platen hans, som er i butikkhyllene om drøye to uker.

- Det var noe av det siste musikalske bidraget hun leverte. Hun koret på en låt som heter «Støvets år», forteller Fjeld til avisen.

Det var i mars og april at Heltberg begynte å føle seg dårlig.. I påsken ble hun operert for kreft. Sykdommen hadde imidlertid fått et godt tak i henne, og det gikk raskt nedover.

Artist-Norge, deriblant Kari Iveland, Trond Granlund og Ole Paus er full av lovord om avdøde Hilde. Det er også Rita Eriksen, som sang sammen med Heltberg og Anita Skorgan i Queen Bees.

- Hilde hadde et utrolig stort hjerte, hun hadde omsorg og var en person som alltid var positiv og ga mye av seg selv. Hun hadde ikke noe behov for å være kjent. Hun var en utrolig flott person, sier Rita Eriksen til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hilde Heltberg tapte kampen mot kreften