- Hun gruser konkurrentene

Stella Mwangi er soleklar favoritt foran MGP-finalen.

VINNER ENKELT: Unibet holder Stella Mwangi som soleklar favoritt før MGP-finalen, og tror deltagere som Hanne Sørvaag og Babel Fish skal få vanskeligheter med å utfordre henne. Foto: SCANPIX
VINNER ENKELT: Unibet holder Stella Mwangi som soleklar favoritt før MGP-finalen, og tror deltagere som Hanne Sørvaag og Babel Fish skal få vanskeligheter med å utfordre henne. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Stella Mwangi er soleklar oddsfavoritt før lørdagens finale i Oslo Spektrum. Spilleselskapet Unibet sammenligner nå den spennende artisten med Alexander Rybak.

- Stellas posisjon er nå like sterk som den Alexander Rybak hadde før den norske finalen i 2009.  Med lave 1.25 i odds er det få som tror hun vil bli seriøst utfordret i lørdagens finale. Hun gruser konkurrentene på flere arenaer, sier Mads Jørgensen, PR- og samfunnskontakt i Unibet.

Jørgensen mener Mwangis favorittstempel er mye større enn det fjorårets vinner, Didrik Solli-Tangen, hadde. Han tror også låten hennes kan gjøre suksess i den internasjonale finalen i Tyskland.

- Stella og «Haba Haba» er faktisk en mye større favoritt enn Didrik Solli-Tangen var før finalen i fjor, og vi har en voksende tro på at hun også har et spennende, internasjonalt potensial i den europeiske finalen sier Jørgensen.

Det er forholdsvis jevnt mellom de andre deltagerne på oddslisten, men Unibet har ingen tro på The Lucky Bullets eller Sie Gubba, som kom videre gjennom sistesjansen.


Slik er vinneroddsen fra Unibet foran MGP-finalen:

Stella Mwangi 1,25
Babel Fish 12,00
Helene Bøksle 13,00
The Blacksheeps 15,00
Hanne Sørvaag 17,00
Åste & Rikke 17,00
The Lucky Bullets 55,00
Sie Gubba 75,00
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg har aldri hørt om MGP-Jostein