TILGA EKTEMANNEN: Ektemannens påståtte  utroskap for en god stund siden greide Cheryl med årene å komme over. Foto: All Over Press
TILGA EKTEMANNEN: Ektemannens påståtte utroskap for en god stund siden greide Cheryl med årene å komme over. Foto: All Over PressVis mer

Hun greier ikke å tilgi

- Kommentarene var sårende og stygge.

SEHER.NO:  "Girls Aloud"-stjernen Cheryl Cole og "Not Fair"-sangerinnen Lily Allen har hatt noen heftige kommentarer opp igjennom årene. Og Cheryl har ingen planer om å tilgi sangerinnens mange utsagn.

I følge Q Magazine har Lily (26) tidligere slengt kommentarer om både ektemannen til Cheryl (28) og Nicola fra Girls Aloud.

- Hun kalte mannen min motbydelig, så kalte hun Nicola for den stygge i gruppen. Det at man blir kalt stygg av en annen kvinnelig sanger er forferdelig, sier Cheryl til Q. 

Og av den grunn vil Cheryl aldri angre på sine tidligere uttalelser - hvor hun blandt annet kalte Lily Allen en jente med penis-.

- Jeg er veldig overbeskyttende ovenfor Nicola, og hvis det betyr å slenge dritt til Lily og kalle henne - du vet hva- så gjør jeg det, avslutter hun.


I mellomtiden har Lily Allen gått ut og sagt at hun synes mange av låtene til Girls Aloud er søppel.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no  ,eller ring vårtips telefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901

LES MER: Ofrer TV-karrieren for å få baby