Ed Sheeran:

- Hun gråter bare

Artisten avslører at han ikke klarer å gjøre alle til lags.

BLE PAPPA: Ed Sheeran kunne i fjor høst dele den hyggelige nyheten om at han og kona hadde fått en datter. Foto: Martin Rickett / Pa Photos / NTB
BLE PAPPA: Ed Sheeran kunne i fjor høst dele den hyggelige nyheten om at han og kona hadde fått en datter. Foto: Martin Rickett / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stemmen, og ikke minst låtene, til den britiske artisten Ed Sheeran (30) kan få de fleste til å komme seg gjennom både det ene og det andre. Suksessen har i løpet av de siste årene gjort han styrtrik, men på hjemmebane går det ikke like enkelt for seg.

I fjor høst ble det nemlig kjent at 30-åringen og kona Cherry Seaborn hadde blitt foreldre i all hemmelighet. Graviditeten holdt de for seg selv helt til babyen kom til verden.

«En kjapp beskjed fra meg, som har noen personlige nyheter jeg vil dele med dere. Forrige uke, med hjelp av et fantastisk fødeteam, fødte Cherry vår vakre og sunne datter - Lyra Antarctica Seaborn Sheeran», skrev han i sosiale medier da datteren kom til verden.

Og selv om han har millioner av fans over hele verden, er kanskje datteren hans største kritiker. Sheeran kan nemlig avsløre i et nytt intervju med britiske Radio 1, gjengitt av blant andre Independent, at han gjerne synger for datteren, men at hun overhodet ikke er hans største fan.

- Hun gråter bare, forteller artisten, og fortsetter:

- Men jeg har noen som hun liker. Hun liker spesielt «Shape of You», og liker marimba-lyden godt, men hun liker ikke noe som er høyt.

PRØVER SEG: Selv om det var verdensdagen for mental helse Prins Harry og Ed Sheeran først og fremst skulle belyse, hadde sangeren også et annet tema han ønsket å sette fokus på. Video: Instagram/sussexroyal /Rød Løper Vis mer

Mobbet i oppveksten

Den rødhårede artisten har hatt stor suksess verden over siden albumdebuten i 2011. Han har turnert verden flere ganger, solgt millioner av plater og laget filmmusikk.

Mange mener nok at han har fått alt man kan ønske seg, men for stjernen selv har det ikke alltid vært like lett.

Spesielt var skoletiden vanskelig, ettersom klassekameratene mobbet ham daglig. Dette har sangstjernen fortalt selv i et intervju med DJ Nihal og rapperen Dave i forbindelse med kampanjen Love Music Hate Racism.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

- Jeg hatet barneskolen inderlig; Jeg gråt hver dag. Jeg har rødt hår, så jeg ble plaget konstant fra den dagen jeg begynte på skolen. Jeg var rødhåret, stammet og brukte digre briller, minnes han, ifølge nettstedet.

Det hjalp heller ikke at han i tillegg var dårlig i sport.

- Barneskolen jeg gikk på var ganske sporty, og jeg var ikke flink i sport. Hvis du var flink i fotball, så var du kul. Jeg var ikke flink i fotball, sa han.

Da Sheeran startet på videregående begynte ting endelig å forandre seg for briten. Her fikk han nemlig øynene opp for musikken.

Privat har 30-åringen vært sammen med kona siden 2015. Paret møtte hverandre for aller første gang da de gikk på videregående skole sammen, men innledet ikke noe forhold før mange år senere.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

LES OGSÅ: Derfor flyktet han fra Hollywood

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer