- Hun gråter bare for å få sympati

Full krangel mellom Paradise-rivalene etter Camillas bitre exit.

KROKODILLETÅRER: - Jeg synes det blir for dumt når hun står der og gråter krokodilletårer, for å fremstille seg selv som et offer, og meg som skurken, sier Alina Lapteva om Paradise-rivalen Camilla Karlsen Bøvollens tårevåte avskjed fra «Paradis Foto: TV3
KROKODILLETÅRER: - Jeg synes det blir for dumt når hun står der og gråter krokodilletårer, for å fremstille seg selv som et offer, og meg som skurken, sier Alina Lapteva om Paradise-rivalen Camilla Karlsen Bøvollens tårevåte avskjed fra «Paradis Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Til tross for at flere av deltagerne på forhånd hadde sagt at de ønsket Alina Lapteva ut (23), var det Camilla Karlsen Bøvollen (20) som torsdag måtte forlate realityserien «Paradise Hotel» i tårer.

Til Seoghør.no la ikke Camilla skjul på at hun følte seg urettferdig behandlet, etter at hennes partner Tommy Steinslien fikk et brev med beskjed om å vrake henne til fordel for Alina eller Alexandra Rødset (21).

- Det er krokodilletårer
Det får Alina til å reagere sterkt.

- Jeg synes det blir for dumt når hun står der og gråter krokodilletårer, for å fremstille seg selv som et offer, og meg som skurken. Jeg hadde jo ikke noen anelse om hva som stod i brevet, og Tommy kunne jo valgt Alexandra istedenfor meg.

Alina mener Camilla også brukte samme taktikk da hennes romkamerat Fredrik Tvedten måtte forlate hotellet.

- Camilla kunne selv gjort mer for å bli værende, hun sa jo nesten ingenting da vi diskuterte om Tommy skulle ta i mot brevet. Men hun gjør alt for å sanke sympati. Da Fredrik måtte dra hjem tok hun også til tårene, istedenfor å stå for sin avgjørelse. Det blir for dumt, sier hun.

Kjenner seg ikke igjen
Da Alina i torsdagens episode gikk bort til Camilla for å gi henne en klem etter at hennes skjebne var beseglet, avviste 20-åringen henne med en iskald mine.

Til Seoghør.no sier Camilla at hun ikke kjenner seg igjen i kritikken fra Paradise-rivalen.

-Jeg er en følsom person som blir veldig fort glad i gode mennesker. At Alina er kynisk og følelsesløs, er jo ikke mitt problem. Hun kan syntes det er så teit hun bare vil, å gråte på tv, men jeg føler jeg sitter igjen med mye mer enn henne uansett.

- Hva Alina tenker og mener, bryr jeg meg fint lite om. Man må også tåle å bli sett på som den store stygge ulven når man velger å spille spillet og legger igjen hjertet sitt hjemme.

Bryr seg ikke om kritikken
Alina - som tidligere har avslørt at hun nektet å kle seg naken på realityhotellet - sier hun har fått både positive og negative reaksjoner etter torsdagens sending, men angrer ikke på noe av oppførselen sin inne på hotellet.

- Alle som var der inne, var der for å vinne, og gjorde det de kunne for å komme lengst mulig. Jeg bryr meg ikke om kritikken, men vet at hadde rollen vært omvendt og hun hadde tilbudt meg en klem, ville jeg tatt imot den, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg gråt og gråt i en time

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer