SÅRE MINNER: Etter foreldrenes skilsmisse måtte Amy Adams bo hos venner av familien fordi faren og moren ikke hadde økonomi til å ta seg av den store søskenflokken.  Foto: imageSPACE Inc/ Splash News/ All Over Press
SÅRE MINNER: Etter foreldrenes skilsmisse måtte Amy Adams bo hos venner av familien fordi faren og moren ikke hadde økonomi til å ta seg av den store søskenflokken. Foto: imageSPACE Inc/ Splash News/ All Over PressVis mer

- Hun gråt seg i søvn hver natt

Amy Adams' familie raknet da moren fant lykken med en annen kvinne.

SEOGHØR.NO: Amy Adams (39) er en av Hollywoods hotteste skuespillere etter at hun ble Oscar-nominert for rollen i «American Hustle».

Rødtoppens karriere har skutt fart de siste årene med store roller i en rekke filmer, men skuespilleren har ikke alltid sett like lyst på livet.

11 år gammel gikk Amys verden i grus da foreldrene Kathryn og Richard Adams gikk fra hverandre og moren flyttet sammen med sin lesbiske elsker. Adams, som vokste opp som mormoner, måtte ta farvel med det trygge familielivet og bodde i en periode sammen med venner av familien.

NOMINERT: Amy Adams ble Oscar-nominert for rollen i «American Hustle». Her med kollega Christian Bale.  Foto: FameFlynet
NOMINERT: Amy Adams ble Oscar-nominert for rollen i «American Hustle». Her med kollega Christian Bale. Foto: FameFlynet Vis mer

Reparerte forholdet til moren

Da foreldrene skilte seg fikk faren omsorgen for Amy og hennes seks søsken.

- De måtte bo hos ulike familievenner i noen år fordi det ble for tøft økonomisk for faren hennes. Amy var knust og gråt seg selv i søvn hver kveld, sier en kilde til National Enquirer.

Amys skuespillerdrøm holdt henne gående i den tunge tiden. Hun begynte med drama på videregående, sang i skolekoret og danset på fritiden.

I dag har mor og datter igjen et godt forhold og Kathryn var tilstede på Oscar-utdelingen for å feire Amys nominasjon.

- Jeg er så stolt av min datter Amy for alt hun har oppnådd, hennes talent og utholdenhet som har gitt henne fire Oscar-nominasjoner, har Kathryn tidligere sagt ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Stjernene strålte på Oscar-kvelden