- Hun gråt av glede

Lily Allen tok til tårene da kjæresten gikk ned på et kne.

ROMANTISK: Sam Cooper fridde til Lily Allen på hotellbalkongen utenfor deres luksuriøse suite på den indonesiske øyen Bali. Foto: All Over Press
ROMANTISK: Sam Cooper fridde til Lily Allen på hotellbalkongen utenfor deres luksuriøse suite på den indonesiske øyen Bali. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Lily Allen (25) har forlovet seg med sin kjæreste Sam Cooper.

25-åringen brøt ut i gråt, da Copper gikk ned på et kne og ba henne om å gifte seg med ham, på Bali 2. juledag.

. Det kom helt ut av det blå. Lily ble overveldet, men de er begge overlykkelige. De gleder seg til fremtiden nå, sier en venn av paret til Daily Mail. 

Paret har hatt et tøft år, Lily mistet sitt ufødte barn da hun var seks måneder på vei. Nå har de bestemt seg for å legge alt det vonde bak seg, og fløy til Bali for å ha en deilig og avslappende juleferie.

Før de dro til Bali, tilbragte paret et par dager i Australia.

Sam Cooper fridde til Lily på hotellbalkongen utenfor deres luksuriøse suite på den indonesiske øyen.

- Det har vært et forferdelig år for Sam og Lily. Men de er veldig forelsket i hverandre, sier kilden til avisen.

Paret feiret forlovelsen i hotellbaren, sammen med de andre gjestene. De drakk champagne og coctailer ut i de små timer.

- Lily fortalte alle at hun og Sam nettopp hadde forlovet seg. De klarte ikke å la være å smile. Det var så romantisk, sier et øyenvitne.

Lily og Sam har vært kjærester siden 2009. Sangerinnen har tidligere beskrevet Cooper som «en helt vanlig gutt», og «mitt livs kjærlighet». 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Første gangen jeg har ledd på en stund