FLAUT: Gwyneth Paltrow arrangerte filmfestival for vennene sine, der kun gamle Paltrow-filmer ble vist. - De fleste ville heller se maling tørke, sier en kilde. Foto: Fame Flynet Sweden
FLAUT: Gwyneth Paltrow arrangerte filmfestival for vennene sine, der kun gamle Paltrow-filmer ble vist. - De fleste ville heller se maling tørke, sier en kilde. Foto: Fame Flynet SwedenVis mer

- Hun gjorde seg selv til latter

Gjestene trodde ikke sine egne øyne, da Gwyneth Paltrow avslørte sin store overraskelse.

ORKET IKKE SE: Én person som snek seg unna filmfestivalen til Paltrow var ektemannen på den tiden, Chris Martin. Foto: Splash News/ All Over Press
ORKET IKKE SE: Én person som snek seg unna filmfestivalen til Paltrow var ektemannen på den tiden, Chris Martin. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Gwyneth Paltrow (41) går i disse dager gjennom en vanskelig tid. Privat har hun nylig brutt med ektemannen, Coldplay-vokalist Chris Martin (37). I tillegg mistet hun også bestemoren Dorothy, som gikk bort kort tid etter bruddet.

Nå hevder venner av stjernen at Paltrows store ego kan ha vært delaktig i at det til slutt endte med brudd. En kilde nær skuespilleren forteller om en kveld i fjor sommer, da Gwyneth arrangerte filmfestival hjemme.

På plakaten: Mange gamle filmer Gwyneth har spilt i.

- Hun gjorde seg selv til latter da hun arrangerte filmfestival med visninger av noen av 90-tallsfilmene hun var med i, som «Seven», «Sliding Doors» og «Shakespeare In Love».

«Hvem er Gwyneth Paltrows favorittskuespillerinne? Trolig seg selv!» skriver nettstedet RadarOnline.com.

Etter at hun hadde vist fram filmene, begynte Paltrow å spørre ut gjestene sine. Spørsmål som: «Hva var det som fungerte med den filmen?» var blant det som ble tatt opp.

- Gwyneth prøver å gjenoppleve glansdagene. Sannheten er at dersom du ser på kalenderen hennes, er hun ikke en fulltidsskuespiller lenger, men hun vil fortsatt bli behandlet som en legende, forteller en kilde.

Én person klarte imidlertid å snike seg unna festivalen til Paltrow; eks-mannen Chris.

- Hun har kjørt på med gamle filmer for vennene sine, men de fleste av dem vil heller se maling tørke. Det var flaut, og interessant å se at Chris ikke orket å være der for å se.

LES OGSÅ: Bestemoren døde seks dager etter bruddet