FRA CATWALKEN TIL NARKO-LIGA: Angie Sanselmente Valencias metode med å rekruttere unge jenter som narko-smuglere, skal raskt ha gjort henne til leder for en av verdens største narko-ringer. (Modellene på bildet har ingenting med den aktuelle saken å g Foto: REUTERS
FRA CATWALKEN TIL NARKO-LIGA: Angie Sanselmente Valencias metode med å rekruttere unge jenter som narko-smuglere, skal raskt ha gjort henne til leder for en av verdens største narko-ringer. (Modellene på bildet har ingenting med den aktuelle saken å g Foto: REUTERSVis mer

- Hun gjorde modeller til dopsmuglere

Den tidligere modellen skal ha rekruttert vakre jenter til å trafikkere dop mellom landegrenser.

SEHER.NO: Den tidligere undertøysmodellen Angie Sanselmente Valencia (30) er ettersøkt verden rundt for sin rolle i en narkotikasmuglerliga, skriver den columbianske nettavisen Mdz.
 
Valencia skal ifølge politiet ha rekruttert vakre modeller til å trafikkere dop mellom Sør Amerika, USA og Europa. De kvinnelige modellene skal ha blitt betalt rundt 30 000 norske kroner for hver tur. 

Valencia skal selv ha beskrevet modellene som "umistenksomme, vakre engler". 

Myndighetene ble tipset om den glamorøse dophandelen for et par uker siden, da en 21årig modell ble arrestert i Buenos Aires med 55 kilo kokain, og deretter avslørte alt.

Valencia har pleid å bo å Colombia, men i fjor flyttet hun til Argentina etter å ha slått opp med den meksikanske dop-kongen kjent som "Monsteret". Etter bruddet bestemte hun seg for å starte sin egen dop gjeng, for å konkurrere mot ekskjæresten.

Og rivaler ble de. Valencias horde av modeller skal være en av verdens største nåværende dop-gjenger.

Politiet tror hun gjemmer seg enten i Mexico eller Argentina, men har ikke klart å lokalisere henne enda, skriver nettsiden PerezHilton.com

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 

LES OGSÅ: - Var ikke dopet da hun døde