- Hun gjorde det slutt og flyttet ut

Etter måneder med utroskaps-skriverier fikk hun nok.

ROMANSE PÅ SETTET: Møtet mellom Abbie og Ryan i "Stop Loss" ble til en langvarig romanse, men nå har paret gått hver til sitt. Foto: STELLA PICTURES
ROMANSE PÅ SETTET: Møtet mellom Abbie og Ryan i "Stop Loss" ble til en langvarig romanse, men nå har paret gått hver til sitt. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kjærligheten har tatt slutt for Hollywood-skuespilleren Ryan Phillippe (35) og Abbie Cornish (27), skriver People.

- Abbie gjorde det slutt med Ryan og hun har flyttet ut av huset deres, bekrefter Cornish sin talsmann til nettstedet.

Skjønnheten skal ha flyttet ut sakene sine fra parets hus på søndag, mens Phillippe på samme tid besøkte en venn sammen med barna sine, Ava og Deacon.

Ifølge People kommer bruddet i kjølvannet av flere måneder med spekulasjoner om at Phillippe skal ha vært utro mot kjæresten.

Cornishs talsmann vil imidlertid ikke kommentere om det er grunnen til bruddet.

Paret møttes under innspillingen til filmen "Stop-Loss" i 2006, kort tid etter at Phillippe skilte seg fra Reese Witherspoon (33). Men paret har ikke sett hverandre så mye den siste tiden, da Cornish har tilbragt mesteparten av det siste halvåret i Canada på en filminnspilling.

I desember ble det kjent at Phillippes ekskone og kjæresten gjennom nesten tre år, Jake Gyllenhaal (29), også hadde gått hver til sitt. I ettertid har Witherspoon blitt koblet til både kjekkasen Gerard Butler og sin egen agent, Jim Toth.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ:
- Det er bare sludder


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer