- Hun gjorde alt for å skjule magen

Babyryktene skjøt ny fart, da popstjernen Cheryl Cole dukket opp på parfymelansering.

VIL IKKE RIKKE SEG: Cheryl Cole satt som limt fast bak bordet under en signering i London denne uken. Foto: Rex Features
VIL IKKE RIKKE SEG: Cheryl Cole satt som limt fast bak bordet under en signering i London denne uken. Foto: Rex Features Vis mer

SEOGHØR.NO: I oktober begynte det å svirre rykter om at den britiske sangeren Cheryl Cole (33) venter sitt første barn sammen med «One Direction»-stjernen Liam Payne (23).

Cheryls antrekk fyrte opp under spekulasjonene da hun dukket opp på en L'Oreal-fest i Paris.

Cheryl har så langt nektet å si noe om ryktene, men gjorde ingenting for å avfeie dem, da hun torsdag lanserte sin nye parfyme «Storm Flower» på et hotell i London.

Under signeringen satt hun som limt fast til bordet, og nektet å bevege seg. Det melder flere fans til avisen The Sun.

De få bildene som ble tatt under eventet viser Cheryl i en heldekkende drakt som skjulte hennes beryktede babymage. Hun nektet også å bli avbildet fra siden.

- Hun satt bak bordet hele tida. Du kunne ikke se om hun hadde en baby-mage eller ikke, fortalte en kvinne til avisen. 

Fansen snakket også åpent etter signeringen om en viss «ny glød» stjernen skal ha vist.

- Det var fantastisk å se henne. Hun så veldig bra ut, hun så fantastisk ut. Hun var pratsom og var glad for å snakke med alle, fortalte en annen.

Ifølge avisen skal Cheryl også  ha overnattet på hotellet for å ikke bli fotografert. Med en gang signeringen var ferdig, forlot hun stedet fra en underjordisk parkeringskjeller, i en bil med mørke vinduer.

Saken fortsetter under bildet.

SKJULTE MAGEN: Det var veldig få bilder der vi fikk se Cheryl stående, men i de få som finnes er det tydelig at det er noe hun prøver å skjule.  Foto: Rex Features
SKJULTE MAGEN: Det var veldig få bilder der vi fikk se Cheryl stående, men i de få som finnes er det tydelig at det er noe hun prøver å skjule. Foto: Rex Features Vis mer

Har lyst på barn

Siden romansen mellom Cheryl Cole og One Direction-stjernen Liam Payne ble avslørt i februar, har duoen delt en rekke kjærlighetserklæringer til hverandre i sosiale medier, og vist forelskelsen på rød løper flere ganger.

I juni skrev Seoghør.no at de to stjernene drømmer om å få barn sammen.

ER HUN GRAVID? Bildet til venstre er tatt av Cheryl Cole på denne tiden i fjor, mens bildet til høyre er knipset denne måneden. Hennes tydelig større mage får babyryktene til å svirre for fullt.
ER HUN GRAVID? Bildet til venstre er tatt av Cheryl Cole på denne tiden i fjor, mens bildet til høyre er knipset denne måneden. Hennes tydelig større mage får babyryktene til å svirre for fullt. Vis mer

Skjulte magen 

Verken Cheryl eller Liam har kommentert ryktene, men begynnelsen på oktober ble Cheryls mor, Joan Callaghan (57), observert da hun blant annet kjøpte to hvite puter som er spesialdesignet for gravide kvinner.

- Putene skal hjelpe til å støtte magen når man sover. Cheryls mor spurte også om råd om flere typer hun ønsket å kjøpe, sa et øyenvitne til The Sun.

FORELDRE?: Cheryl Cole og Liam Payne er kanskje snart foreldre om ryktene stemmer.  Foto: Rex Features
FORELDRE?: Cheryl Cole og Liam Payne er kanskje snart foreldre om ryktene stemmer. Foto: Rex Features Vis mer

LES OGSÅ: Klarte ikke å svare i TV-studio