- Hun gjorde alt for å fryse ham ut

Slik tok Hollywood-forholdet slutt.

FRØS HAM UT: Roberts skal ifølge vitner ha gjort alt hun kunne for å ikke tilbringe tid med kjæresten. Foto: All Over Press
FRØS HAM UT: Roberts skal ifølge vitner ha gjort alt hun kunne for å ikke tilbringe tid med kjæresten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For ikke lenge siden ble det hevdet at skuespilleren Emma Roberts (20), som er niesen til Julia Roberts og kjent fra filmer som Blow, ville droppe studiene for å tilbringe tid med kjæresten, «Glee»-stjernen Chord Overstreet.

Nå har forholdet tatt slutt. Og flere kilder bekrefter overfor bladet Us Weekly at Roberts gjorde alt hun kunne for å fryse ut kjæresten før bruddet.

- Hun er vanskelig å være i et forhold med. Hun fortalte ham blant annet at hun ikke ville tilbringe nyttårsaften med ham, og heller være sammen med venner.

Det hele skal ha tatt slutt etter Golden Globe-festen 15. januar. Overstreet ventet på Emma for at hun skulle hente ham ved døren, slik at han ville komme inn. Det gjorde hun aldri, og nektet å svare på tekstmeldinger.

- Emma gjør dette hele tiden når hun ikke vil se meg, skal en kilde ha overhørt Overstreet si.

Senere på kvelden ble Roberts observert gråtende, og det var tydelig at paret hadde kranglet.

- De er begge unge og var forelsket i hverandre, men forholdet sto ikke løpet ut. Hun er ikke og var ikke ute etter noe seriøst, sier en kilde til bladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Dropper studiene for å ha kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer