- Hun gjør meg så lykkelig

Justin Bieber får ikke nok av kjæresten Selena Gomez. Her er oversikten over årets par og stjernebabyer.

FORELSKET: Selena Gomez strålte av glede da popkjæresten Justin Bieber kysset henne på kinnet på den røde løperen tidligere i år.  Foto: All Over Press
FORELSKET: Selena Gomez strålte av glede da popkjæresten Justin Bieber kysset henne på kinnet på den røde løperen tidligere i år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Et av årets mest profilerte par er de unge tenåringsidolene Justin Bieber (17) og Selena Gomez (19). Paret flørter åpenlyst på premierer og fester, og klarer ikke å skjule at de er stormforelsket.

- Selena er fantastisk og gjør meg veldig lykkelig, sa Bieber på en pressekonferanse i Taiwan ifølge magasinet Glamour.


Paret hadde kjent hverandre i to år da vennskapet utviklet seg til noe mer. Den siste måneden har det ryktes at Bieber har fått barn med en ung fan, men nyheten ødela ikke forholdet til Selena, og de to er like betatt av hverandre.

Den ferskeste kjærlighetsnyheten er forlovelsen mellom tobarnsmoren Britney Spears (30) og hennes tidligere manager Jason Trawick (40). De to har jobbet sammen lenge og ble et par i 2009. Trawick skal ha gått ned på kne 15. desember og overrakt Britney en gigantisk diamantring.

- Herregud! I går overrasket Jason meg med den ene gaven jeg har ventet på. Jeg kan ikke vente med å vise den fram til dere. Jeg så opprømt, skrev popstjernen på twitter dagen etter om kjærestens overraskelse.

En som har figurert mye i sladderspaltene er «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (24). I sommer hadde hun et kort, men mye omtalt forhold til filmkjekkasen Leonardo DiCaprio (37), og nå har hun funnet en ny storsjarmør.

Lively har lagt sin elsk på Scarlett Johanssons tidligere ektemann Ryan Reynolds (34). De spilte mot hverandre i filmen «Green Lantern» og blir stadig avbildet hånd i hånd.

En av Hollywoods mest notoriske ungkarer fant lykken i år. George Clooney (50) hadde bare vært singel en måned, da han ble koblet til den tidligere fribryteren Stacy Keibler (32).

Den flotte blondinen klarte det mange har drømt om og ser ut til å ha kapret Clooneys hjerte. Ifølge kilder nær paret er forholdet seriøst og begge har møtt hverandres foreldre. Clooney er i kjent stil svært fåmælt om forholdet, mens Keibler stadig twitrer om romansen.

Det har vært noen tøffe år for «Friends»-stjernen Jennifer Aniston (42) etter skilsmissen fra Brad Pitt (48) og brudd fra stjerner som Vince Vaughn (41), John Mayer (34) og Gerard Butler (42). I mai fant Jennifer lykken med skuespilleren Justin Theroux (40). De siste ukene har ryktene gått om at 42-åringen er gravid, men Aniston har ikke bekreftet noe.
 
- Jeg er ekstremt heldig, og jeg er ekstremt lykkelig, sier Jennifer til nettstedet People.com. 


I sommer ble det kjent at Jennifer Lopez (42) skiller seg fra ektemannen Marc Anthony (43) etter syv års ekteskap. Lopez ligger ikke på latsiden og Marc skal ha blitt rasende da han så eksen og hennes nye boytoy. J.Lo har nemlig blitt sammen med sin 24 år gamle danser Casper Smart. De har ikke kommentert forholdet, men blir stadig fotografert tett omslynget.

1. juli i år gikk supermodellen Kate Moss (37) ned kirkegulvet og sa ja til kjæresten Jamie Hince. Paret hadde vært sammen i tre år før bryllupet. Nå ser det ut til at den tidligere partyjenta har roet seg ned og lever lykkelig som gift.

Stjerneromansene fører ofte til babylykke, og 2011 var intet unntak. I januar ble det spanske superparet Penelope Cruz (37) og Javier Bardem (42) foreldre til lille Leo. Paret var venner og filmkollegaer i mange år før de ble et par.

Cruz var gravid da hun spilte i «Pirates of the Caribbean». Paret har i kjent stil vært svært tause om privatlivet.

- Jeg ønsker å beskytte min sønns privatliv, sier hun til USA Today.

Kanskje årets mest fotograferte barn er Miranda Kerr (28) og Orlando Blooms (34) øyensten Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom. Supermodellen fødte Flynn i begynnelsen av januar, og innrømmer at fødselen var svært dramatisk.

- Jeg har aldri opplevd noe så smertefullt, ved et stadie trodde jeg at jeg skulle dø. Men jeg tenkte at andre har gjort det, da kan jeg også gjøre det, sier hun til Daily Mail.

En annen smårolling som allerede har vært mye i rampelyset er David (36) og Victoria Beckhams (37) fjerde barn, lille Harper Seven. Den etterlengtede jenta ble født i sommer og har på tross av sin unge alder allerede blitt et stilikon. Motemamma Victoria kler datteren opp i designerklær og twitrer ofte om Harpers mange antrekk.

- Baby Harper er den vakreste babyen jeg har sett. Jeg er forelsket igjen. Vi føler oss velsignet og guttene elsker sin lillesøster, skrev Victoria på Twitter etter fødselen.

Det ble dobbellykke for stjerneparet Mariah Carey (41) og Nick Cannon (31) da sangstjernen fødte tvillingene Monroe og Moroccan i april. Barna kom til verden samme dag som paret feiret sin bryllupsdag. 

- De er våre små genier, de klarer alt, sier Nick til TV-kanalen ABC.

Natalie Portman (30) møtte danseren Benjamin Millepied (34) for to år siden, da hun filmet «Black Swan», og to år senere fødte hun sønnen Aleph Portman-Millepied. Portman fikk mye skryt da hun høygravid mottok sin Oscar for beste kvinnelige hovedrolle.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her kysser de etter forlovelsen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer