LYKKELIG: Gerard Butler forteller at Madalina gjør han lykkeligere enn han noensinne har vært tidligere. Foto: All Over Press
LYKKELIG: Gerard Butler forteller at Madalina gjør han lykkeligere enn han noensinne har vært tidligere. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun gjør meg lykkelig

Nå snakker Hollywood-stjernen Gerard Butler om forholdet til sin nye modellkjæreste.

Publisert
SEOGHØR.NO: I begynnelsen av desember avslørte Hollywood-kjekkasen Gerard Butler (43) at han ikke lenger er singel

Da han kom til Norge noen dager senere for å lede Nobelsfredspriskonsert tok han meg seg modellkjæresten Madalina Ghenea (24) til hovedstaden.

Nå snakker den skotske filmstjernen for første gang om følelsene for Madalina.

- Hun gjør meg gladere og roligere, skal Butler ha uttalt i følge Contactmusic.com.

«300»-stjernen falt pladask for den rumenske skjønnheten da de to møttes under en promoteringstur i Dubai. De to skal ha innledet et forhold i mai 2012.

Ghenea var på den tiden lite snakkesalig om det ferske forholdet.

- Gerard er en venn av meg. Vi er venner og ikke noe mer.

Skuespilleren har senere uttalt at han ønsker seg barn. I et intervju på det britiske TV-showet «Lorraine» forteller Butler at han nå også føler seg klar for å slå seg til ro med barn.

Det er hans nyeste film, den romantiske komedien «Playing For Keeps», hvor han spiller en fotballtrener som prøver å få et bedre forhold til sønnen sin, som skal ha inspirert ham.

- Jeg har en veldig bra kjæreste og vil gjerne slå meg til ro med en familie snart. Særlig etter at jeg spilte denne filmen hvor jeg spiller far og får være sammen med en gjeng fantastiske barn.  

- Jeg er forelsket i Madalina. Jeg har det bra og er lykkeligere enn jeg har vært på lenge. Jeg føler meg mer i vater og det er en enklere måte å leve på, sier Butler til Britain's Sunday Express.

LES OGSÅ:  - Jeg vil ha barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer