- Hun gjør meg flau og er irriterende

Og Kate Moss' datter har absolutt ingen planer om å gå i morens fotspor å bli modell.

MOR OG DATTER: Her har Lila Grace spist middag på den eksklusive restauranten Cecconis i London sammen med sin berømte mor Kate Moss og stefaren Jamie Hince. Foto: Stella Pictures
MOR OG DATTER: Her har Lila Grace spist middag på den eksklusive restauranten Cecconis i London sammen med sin berømte mor Kate Moss og stefaren Jamie Hince. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Kate Moss (41) er kanskje en av verdens mest berømte og best betalte supermodeller, men det imponerer ikke datteren hennes Lila Grace (12).

På spørsmål om Lila ser på sin mor som et idol, svarer hun nemlig følgende:

- Nei, som alle andre mødre gjør hun meg flau og er irriterende, men likevel så er man glad i dem, sier hun, ifølge Contactmusic.com.

Datterens innrømmelser kommer bare et par uker etter at Moss ble arrestert på Luton flyplass i London etter å ha oppført seg forstyrrende under en flytur med venninner fra Tyrkia.

Saken fortsetter under bildet.

IKON: Kate Moss har tjent seg styrtrik på karrieren som modell, men det bryr datteren seg lite om.  Foto: Stella Pictures
IKON: Kate Moss har tjent seg styrtrik på karrieren som modell, men det bryr datteren seg lite om. Foto: Stella Pictures Vis mer

Drømmer om å jobbe med mote

Lila er Kates eneste datter, som hun fikk med eks-kjæresten Jefferson Hack (43), og etter å ha fulgt morens modellkarriere og livsstil i årevis, har 12-åringen allerede bestemt seg for at modellyrket ikke er noe for henne.

- Jeg vil kanskje bli en motedesigner, men absolutt ikke modell, sier hun.

Lenge var det «Wrecking Ball»-stjernen Miley Cyrus som var Lilas store helt, men etter at popstjernen har skapt overskrifter gang på gang for sine ville stunt, så ser hun ikke opp til sangfuglen lenger.

- Jeg dømte om å bli som henne før hun ble.... Hun var absolutt alt for meg i hvertfall fem år, men ikke nå lenger, slår hun fast.

ENEBARN: Her koser Kate Moss og Lila seg en sommerdag i London. Foto: NTB Scanpix
ENEBARN: Her koser Kate Moss og Lila seg en sommerdag i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kate Moss poserer naken for ektemannen