<strong>MIAS NYE SØNN:</strong> Mia Gundersen ble tobarnsmor da hun og ektemannen Marcel tok til seg Amente. Han beskriver henne som en god og kjærlig mamma.  Foto: Lina Hekkli/Seher.no
MIAS NYE SØNN: Mia Gundersen ble tobarnsmor da hun og ektemannen Marcel tok til seg Amente. Han beskriver henne som en god og kjærlig mamma. Foto: Lina Hekkli/Seher.no Vis mer

- Hun gir meg den kjærligheten jeg har manglet

Amente synes mamma Mia Gundersen er litt streng, men mest snill. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju nederst i saken!

SEHER.NO: Tirsdag ble Mia Gundersen feiret med en spektakulær bursdagsfest da hun fylte 50 år. Artisten forteller at hun er svært fornøyd med livet, særlig på grunn av sine to sønner Daniel (7) og Amente (15).

- Vi føler at vi hører sammen. Livet legger seg til rette så lenge du åpner for det, sier Mia til Seher.no. 

Gundersen og ektemannen Marcel Leliënhof (45) adopterte minstemann fra Etiopia for 4 år siden. I fjor fikk de også en ungdom i huset, da de tok til seg Amente, som også har bakgrunn fra Etiopia. Han bodde to år på barnehjem før Marcel og Mia ble hans nye fosterforeldre. Tobarnsmoren beskriver seg selv som en streng mor, noe også Amente er enig i.

- Hun er litt streng, men det er sånn en mor skal være, sier han til Seher.no.

15-åringen trives godt sammen med sin nye familie og føler seg hjemme med Mia, Marcel og Daniel.

- Det har vært veldig godt å komme hjem til dem. Mamma er veldig snill og gir meg den kjærligheten jeg har manglet. Hun er et veldig godt menneske, sier Amente. 

Til Se og Hør forteller Mia at hun aldri trodde hun skulle være 50 år og tobarnsmor.

- Hvis du for ti år siden hadde sagt at jeg skulle være tobarnsmamma når jeg fylte 50...da hadde jeg vel egentlig ikke trodd deg. Men se på oss nå! Det kunne jo ikke vært mer naturlig, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viser frem sin nye sønn i Se og Hør 

Se videointervjuet her. 


[obj:media:10284]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer