- Hun gir en vann i munnen

Den danske modellen Nina Agdal selger fast food i brennhet bikini-reklame.

- Hun gir en vann i munnen
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Under Super Bowl, som gikk av stabelen natt til mandag norsk tid, bidro modell Nina Agdal (20) trolig til at mange amerikanere satte TV-snacksen i halsen.

Den danske «Sports Illustrated»-skjønnheten fylte nemlig TV-skjermen med sin utrolige bikinikropp i reklamepausen, i en brennhet fast food-reklame for en ny fiskeburger.

The Sun mener at reklamefilmen for fast food-kjeden Carl's Jr./Hardee's nyeste sandwich er til å få «vann i munnen av». Det spørs vel om det er sandwich-nyheten «Charbroiled Atlantic Cod Fish Sandwich» tabloidavisen sikter til, da Agdals oljeinnsmurte kropp opptar mesteparten av videosnutten.

20-åringen følger i fotsporene til blant andre Kate Upton (29) og Kim Kardashian (32) som fast food-kjedens ansikt utad,og sier til FoxNews at hun er svært fornøyd med å få spise burger i bikini.

I tillegg til Super Bowl-reklamen er dansken med å kjempe om plassen på coveret av «Sports Illustrated»'s årlige Swimsuit Issue – som tidligere Carl's Jr./Hardee's-jente Upton sikret seg i fjor.

Bildene til badetøy-utgaven ble tatt i Australia i mai, der Agdal virkelig begynte å ta formen sin på alvor.

- Jeg jobbet utrolig hardt for den. Jeg trente masse til fotoshooten, og jeg trener fortsatt veldig mye. Jeg prøver å fortsatt holde meg i form, forteller hun til Fox News om sin flotte figur - som i det minste ikke kommer helt av seg selv.

I videoen nedenfor kan du se reklamen som kan bidra til å gjøre Nina Agdal til en superkjendis!

LES OGSÅ: - Jeg er betatt, men han er jo giftVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer