Hun gikk 18 dager uten mat!

- Jeg prøver å gjennomføre dietten tre ganger i året.

SNAKKET UT OM EKSTREMDIETT: - Det meste jeg har gått uten å spise er 18 dager, sier Naomi Campbell i et intervju med talkshow-dronningen Oprah Winfrey. Foto: All Over Press
SNAKKET UT OM EKSTREMDIETT: - Det meste jeg har gått uten å spise er 18 dager, sier Naomi Campbell i et intervju med talkshow-dronningen Oprah Winfrey. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Naomi Campbell (40) har i over 20 år vært et av verdens største moteikon, men i et ferskt intervju med talkshow-dronningen Oprah Winfrey innrømmet hun at det ikke er lett å holde kroppen i supermodell-form.

Campell avslørte ifølge Berlingske Tidende at hun for tiden går på den flytende slankekuren «Master Cleanse Limonade», som består av pressete sitroner, sirup og cayennepepper.

- Jeg har ikke spist på seks dager, sa Naomi da hun var på besøk hos Oprah.

Den tøffe dietten forbyr nemlig inntak av fast føde i minimum 10 dager. Det eneste slankerne kan nyte i tilegg til sitron-drinken, er vann tilsatt havsalt og mynte- og urte-te.

Men Naomi hevder hun tidligere har gått mye lenger enn minsteperioden uten mat.

- Jeg prøver å gjennomføre dietten tre ganger i året. Det lengste jeg har gått uten å spise er 18 dager, sa hun til Oprah.

Campbell har de siste to årene blant annet har blitt kritisert for å ha angrepet to politimenn, kastet en telefon i hodet på sin hushjelp og slått sjåføren sin.

Men med hjelp av sin nye russiske kjæreste Vladimir Doronin satser skandalemodellen på å starte et nytt liv i sin nye hjemby Moskva.

Og Naomi hevder kjæresten støtter hennes dramatiske sultekur.

- Han hjelper meg å leve sunt. Han har blant annet forbudt meg å spise brød, sier hun til Oprah ifølge Berlingske Tidende.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Her slår hun til kameraet