- Hun giftet seg med meg fordi jeg var Frasier

TV-stjernen Kelsey Grammer tar et oppgjør med eks-kona.

FIENDER: Kelsey Grammer og eks-kona Camille krangler om hvem som skal ha omsorgen for barna deres.  Foto: All Over Press
FIENDER: Kelsey Grammer og eks-kona Camille krangler om hvem som skal ha omsorgen for barna deres. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kelsey Grammer er kjent som den stilige Dr. Frasier Crane i TV-serien «Frasier». Akkurat det mener han er grunnen til at eks-kona Camille giftet seg med ham.

- Frasier hadde et fantastisk liv, men Kelsey Grammer er annerledes. Jeg tror hun giftet seg med meg fordi jeg var Frasier, sa skuespilleren under et intervju på «Piers Morgan Tonight».

Camille er kjent som en av de bortskjemte fruene i «The Real Housewives of Beverly Hills». Paret var gift i tretten år og fikk to barn sammen. Nå for tiden møter Kelsey og Camille hverandre bare i retten, der de kjemper om omsorgen for Mason (9) og Jude (6). Feiden mellom eksene ser ikke ut til å ta slutt med det første.

- Hun har sagt flere stygge ting til meg. Det er ikke så ille at hun sier det offentlig, men jeg vil ikke at barna skal høre det. Hun har til og med sagt at jeg ikke vil ha datteren min, da ble jeg forbannet, sier TV-stjernen.

Tidligere i år giftet skuespilleren seg med Kayte Walsh. Hun ble gravid, men mistet barnet. Også dette brukte eks-kona for å hevne seg på Kelsey.

- Hun sa at det var karma at vi mistet barnet vårt. Det var det som har såret meg mest.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gjorde kona berømt før skilsmissen   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer