GIFTER SEG: Kate Moss sier, ifølge engelske medier, ja til sin Jamie Hince fredag. festen vil vare i tre dager. Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Kate Moss sier, ifølge engelske medier, ja til sin Jamie Hince fredag. festen vil vare i tre dager. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun gifter seg med kjæresten fredag

Supermodellen Kate Moss gjør som fyrst Albert.

Publisert
SEHER.NO: Hele verden følger spent med når fyrst Albert og Charlene Wittstock fredag offisielt sett kan kalle seg et ektepar. Men det er ikke bare Albert og Charlene som skal avgi ekteskapsløftene denne dagen.

For mens pressen forventes å innta Monaco i hopetall, vil også mange samle seg i en liten landsby i England. Der skal nemlig supermodellen Kate Moss si ja til sin forlovede, Jamie Hince, skriver The Times.

Ingen detaljer har foreløpig blitt offentliggjort rundt seansen, men rapporter tilsier at bryllupet vil finne sted i en gammel kirke i nærheten av Moss' bygdehjem i Cotswolds på balløya. Paret, som ble avbildet sammen på Glastonbury i forrige uke, ryktes å planlegge en festival-lignende fest - med feiring i hele tre dager...

Ifølge The Times er fotograf Mario Testino, motedesigner Stella McCartney og Dame Vivienne Westwood forventes å være blant gjestene.

The Kills-gitarist Jamie Hince fridde til Moss i sengen i vinter. Der overrasket han henne med en forlovelsesring fra 1920-tallet, verdt flere hundre tusen kroner.

Forholdet mellom dem har derimot ikke alltid vært knirkefritt. I 2009 kastet Moss kjæresten på gaten etter en stor krangel, men i nå er paret fast bestemt på å få forholdet til å fungere.

- Kate er henrykt. Jamie er mannen for henne – de er sjelevenner. Hun ville bare at han skulle kjempe for å få gifte seg med henne. Han har mast i lang tid, men hun tok tiden sin, uttalte en kilde tidligere i år.


Kate Moss har tidligere vært sammen med stjerner som Johnny Depp og Pete Doherty.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å gifte seg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer