GIFTER SEG: Neve Campbell skal, ifølge New York Post, gifte seg førstkommende lørdag. Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG: Neve Campbell skal, ifølge New York Post, gifte seg førstkommende lørdag. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun gifter seg i hemmelighet

Og nå sverger venner og familie til taushet.

SEHER.NO: "Skrik"- og "Wild Things"-stjernen Neve Campbell (33) og hennes britiske kjæreste, John Light, skal være klare for å ta neste skritt i forholdet. Lørdag gifter de seg i det som skulle ha vært et hemmelig bryllup, skriver New York Post.

Ifølge den amerikanske avisen er det fortsatt uklart hvor det forelskede paret skal si "ja" til hverandre. Men bryllupet blir holdt et eller annet sted i ferieparadiset Malibu. Og gjestene, inkludert venner og familie, har sverget til taushet om eksakt tidspunkt og sted for seansen...

Den 33 år gamle skuespilleren flyttet til London for å bo med sin kommende ektemann for to år siden. I desember 2005 forlovet de seg, da John fridde ved å gå ned på kne og lese opp tekst skrevet av selveste Shakespeare.

I 2009 ble Neve Campbell av MrSkin.com tildelt prisen for "Beste offentlige nakenhet" for rollen i "I Really Hate My Job".

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Hun er Hollywoods mest sexy alenemor