Scott Disick og Sofia Richie:

- Hun ga ham et ultimatum

Scott Disick skal fremdeles ha følelser for Kourtney.

FAMILIE: Sammen med Kourtney Kardashian har Scott Disick tre barn. Nå hevder en kilde at han fremdeles har følelser for eksen. På bildet til høyre står han sammen med Sofia Richie. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Sammen med Kourtney Kardashian har Scott Disick tre barn. Nå hevder en kilde at han fremdeles har følelser for eksen. På bildet til høyre står han sammen med Sofia Richie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist uke ble det kjent at Scott Disick (37) og Sofia Richie (21) skal ha tatt en pause i forholdet etter nesten tre år som kjærester.

Nyheten kom et par uker etter at «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen sjekket inn på en rehabiliteringsklinikk for å bearbeide sorgen etter at begge foreldrene gikk bort med kort tids mellomrom for noen år siden.

- Scott og Sofia har tatt en pause inntil Scott kommer tilbake til seg selv igjen. Han er på et bra sted akkurat nå og prøver å bli bedre og å fokusere på jobb, men han er nødt til å overbevise seg selv, fortalte en kilde til US Weekly.

«Forelsket i Kourtney»

Duoen ble kjærester i 2017 etter at Disick og Kourtney Kardashian (41) gikk fra hverandre to år tidligere. De hadde da vært et par i ni år og har barna Mason (10), Penelope (7) og Reign (5) sammen.

Nå hevdes det at trebarnsfaren fremdeles har følelse for eksen, og at dette skal være grunnen til bruddet.

- Scott kommer alltid til å være forelsket i Kourtney, og det er noe Sofia måtte innse allerede før hun involverte seg seriøst med ham, forteller en kilde til US Weekly, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer