Scott Disick og Sofia Richie:

- Hun ga ham et ultimatum

Scott Disick skal fremdeles ha følelser for Kourtney.

FAMILIE: Sammen med Kourtney Kardashian har Scott Disick tre barn. Nå hevder en kilde at han fremdeles har følelser for eksen. På bildet til høyre står han sammen med Sofia Richie. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Sammen med Kourtney Kardashian har Scott Disick tre barn. Nå hevder en kilde at han fremdeles har følelser for eksen. På bildet til høyre står han sammen med Sofia Richie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist uke ble det kjent at Scott Disick (37) og Sofia Richie (21) skal ha tatt en pause i forholdet etter nesten tre år som kjærester.

Nyheten kom et par uker etter at «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen sjekket inn på en rehabiliteringsklinikk for å bearbeide sorgen etter at begge foreldrene gikk bort med kort tids mellomrom for noen år siden.

- Scott og Sofia har tatt en pause inntil Scott kommer tilbake til seg selv igjen. Han er på et bra sted akkurat nå og prøver å bli bedre og å fokusere på jobb, men han er nødt til å overbevise seg selv, fortalte en kilde til US Weekly.

«Forelsket i Kourtney»

Duoen ble kjærester i 2017 etter at Disick og Kourtney Kardashian (41) gikk fra hverandre to år tidligere. De hadde da vært et par i ni år og har barna Mason (10), Penelope (7) og Reign (5) sammen.

Nå hevdes det at trebarnsfaren fremdeles har følelse for eksen, og at dette skal være grunnen til bruddet.

- Scott kommer alltid til å være forelsket i Kourtney, og det er noe Sofia måtte innse allerede før hun involverte seg seriøst med ham, forteller en kilde til US Weekly, og fortsetter:

- Dette har pågått lenge. Det ble bare mer synlig nå at familien hans er høyere prioritert enn henne, og at de alltid kommer til å være hovedfokuset hans over alt og alle andre.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Videre forteller kilden at karantenelivet fikk Scott til å føle seg stresset. Han har alltid hatt problemer med ulike former for avhengighet, og det vært en bekymring for både Kardashian-familien og familien til Richie, som er 15 år yngre enn ham.

- Sofia merket at han ikke hadde det bra og ga ham et ultimatum. Og det endte med at det virket som om Scott var mer fokusert på Kourtney og barna enn henne, sier kilden til nettstedet.

Den store aldersforskjellen mellom Scott og Sofia, som er datter av den berømte artisten Lionel Richie (70), skapte i starten mye oppmerksomhet. Og da romansen først ble kjent skal heller ikke Kourtney ha vært begeistret over forholdet. Hun skal spesielt ha vært fortvilet over Scotts alkoholforbruk, som flere ganger fikk ham innlagt på rehab.

Godt samarbeid

Med tiden forandret ting seg derimot, og Kourtney, Scott og Sofia dro flere ganger på ferie sammen, og viste at de fungerte godt som en moderne familie. I høst virket også Kourtney å være en svært støttende ekskjæreste.

- Hun synes Sofia får frem det beste i Scott, og hun er glad på deres vegne. Kourtney og Sofia har lik bakgrunn og livsstil, og Sofia er lett å komme overens med. Hun er en normal jente, fortalte en kilde til US Weekly i september.

View this post on Instagram

What more can a guy ask for. THREE’S COMPANY

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Verken Scott Disick eller Sofia Richie har foreløpig bekreftet bruddet selv. Men hvis det skulle vise seg å stemme, så er det langt fra sikkert at 37-åringen har noen sjans til å få ekskjæresten tilbake.

- Kourtney har alltid vært nølende om å bli sammen med Scott igjen eller å i det hele tatt innlede noe romantisk med ham igjen. Hun har gitt ham så mange sjanser gjennom årenes løp etter at han har lovet å forbedre seg, uten at det ser ut til å ha skjedd i visse sammenhenger, deler kilden med US Weekly.

Likevel kommer duoen alltid til å være i hverandres liv ettersom de deler ansvaret for tre barn sammen. De ønsker begge hverandre alt det beste og har klart å samarbeide om ungenes oppdragelse på en svært god måte i etterkant av bruddet for fem år siden.

- Hun slipper ham inn, men holder ham en armlengde unna.

Det gode samarbeidet som foreldre viste duoen for bare noen dager siden da hele familien dro til Lake Powell i Utah for å feire Scotts 37-årsdag.

Begge har postet flere bilder fra turen på sine Instagram-profiler:

View this post on Instagram

western

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

View this post on Instagram

Natural beauty

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

LES OGSÅ: Jessica Simpson setter fyr på nettet med dette bildet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer