OVER OG UT? Gerard Butler og Jennifer Aniston nekter for romansen mellom dem. Kilder mener derimot å vite at så ikke er tilfelle, og at Jennifer nå er redd for at forholdet skal kjølne. Foto: Stella Pictures
OVER OG UT? Gerard Butler og Jennifer Aniston nekter for romansen mellom dem. Kilder mener derimot å vite at så ikke er tilfelle, og at Jennifer nå er redd for at forholdet skal kjølne. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun frykter romansen er over

Mer ulykkelig kjærlighet for Jennifer Aniston?

SEHER.NO: Den tidligere "Friends"-stjernen Jennifer Aniston (40) er urolig for at romansen mellom henne og motspilleren Gerard Butler (39) skal ta slutt. Det påståtte kjærlighetsforholdet mellom de to skal nemlig være på vei mot slutten. Det skriver Entertainmentwise.

Aniston og Butler har hele tiden nektet for forholdet. Likevel forteller kilder til nettstedet at den vakre 40-åringen frykter at følelsene mellom dem kommer til å kjølne nå som innspillingen av filmen "The bounty" nå er over.

Gerard Butler, som blant annet er kjent fra "Rocknrolla" og "Ps. I love you" har nylig uttalt at han og Jennifer synes det er artig at det på én og samme dag går tre ulike rykter om dem.

- Vi datet, vi hadde gjort det slutt - og hun var gravid med John Mayer, sa Butler till Entertainmentwise den gang.

Skuespillerstjernen Bradley Cooper (34) har også blitt koblet til Jennifer Aniston den siste tiden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Hva har skjedd her, Jennifer