- Hun freaket ut under sex-scenene

Ble stresset over at ektemannen ikke reagerte på hennes hete sex-scener med DiCaprio.

OPPRØRT: Kate Winslet ble svært avslørt da hennes regissør-ektemann Sam Mendes ikke reagerte på hennes og Leonardo DiCaprios hete sex-scener. Foto: All Over Press
OPPRØRT: Kate Winslet ble svært avslørt da hennes regissør-ektemann Sam Mendes ikke reagerte på hennes og Leonardo DiCaprios hete sex-scener. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Hollywood-stjernen Kate Winslet (44) ble stresset over hvor avslappet hennes daværende ekteman Sam Mendes - som hun nå er separert fra, var da han regisserte sex-scenene mellom henne og «Revolutionary Road»-kollegaen Leonardo DiCaprio i 2008.

Den «Oscar»-vinnende skuespillerinnen ble så opprørt over ektemannens avslappede forhold til hennes sex-scener, at hun begynte å stille spørsmål ved ekteskapet. 

- Det var en vanskelig tid. Hun var veldig bekymret over at Sam ikke så ut til å plages av det faktum at hans kone klinte med en annen fyr like foran ham. Jeg sa til henne at det bare var skuespill, men hun fortsatte å si «dette er så rart». Hun freaket helt ut, sier Leonardo DiCaprio til ContactMusic.

Kate og Sam - som giftet seg i all hemmelighet i 2003 - gikk fra hverandre i mars. DiCaprio, som har vært en av Winslets beste venner siden «Titanic», tror Hollywood har skylden for parets ekteskapsbrudd.

-  Hun elsket å være en kone. Noen mennesker er bare ment for ekteskap, og jeg tror at Kate er en av dem. Det er bare det at Hollywood og filmbransjen kan drepe ekteskap, sier han.

Paret har oppdratt to barn sammen, Joe (6), og Mia (9) fra Kates tidligere ekteskap med Jim Threapleton.

Paret, som har vært gift i syv år, ble lenge regnet som et av Hollywoods mest stabile par. Men rett etter «Oscar»-festen, hvor Winslet ankom alene, kunne de altså bekrefte at de gikk hvert til sitt.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: På sykkeltur med sin nye modellkjæreste