OPERERT?: Flere hevder 14-barnsmoren Nadya Suleman har tatt operasjoner for å ligne på Angelina Jolie. - Det er en ting å klippe ut et kjendisbilde fra et magasin og spørre frisøren om å kopiere sveisen. Hvem har ikke gjort det? Men å ta en neseope Foto: All over press
OPERERT?: Flere hevder 14-barnsmoren Nadya Suleman har tatt operasjoner for å ligne på Angelina Jolie. - Det er en ting å klippe ut et kjendisbilde fra et magasin og spørre frisøren om å kopiere sveisen. Hvem har ikke gjort det? Men å ta en neseope Foto: All over pressVis mer

- Hun freaker meg ut

Angelina Jolie irriterer seg over åttlingmammaen.

SEHER.NO: Angelina Jolie skal ha blitt "freaket ut" av Nadya Suleman, kvinnen som nylig fødte åttlinger.

Men det er ikke fødslene som gjør at filmstjernen reagerer, men at Nadya skal ha gått igjennom flere plastiske operasjoner for å ligne på Angelina.

Ifølge Life & Style magazine er Suleman, nå 14-barnsmor, "besatt av Angelina Jolie".
Bladet påstår at hun ville ha mange barn fordi Angelina har det og det hevdes også at hun har gjennomgått operasjoner for å ligne på skuespillerinnen.

- Bare løgner. Jeg har ingen interesse av henne. Ingen. Jeg har aldri vært fan av noen berømtheter. Nå får jeg på en måte smake det selv. Men det er ikke å være berømt, det er å være beryktet. Det er et mareritt, sier Suleman til People.

Men venner, naboer og familiemedlemmer hevder det motsatte, og en kilde nær Angelina Jolie hevder også at Suleman det siste året skal ha forsøkt å komme i kontakt med Anglina flere ganger, blant annet ved å sende henne en rekke brev, skriver Chicago sun-times.

- Hun var i det minste ikke totalt gal…slik som forfølgeren som gjorde alt for å møte Angelina, blant annet ved å følge rundt med paparazziene. Men det er tydelig at denne kvinnen trenger psykologisk hjelp.

- Det er en ting å klippe ut et kjendisbilde fra et magasin og spørre frisøren om å kopiere sveisen. Hvem har ikke gjort det? Men å ta en neseoperasjon, injeksjoner i leppene og prøve å snakke som Angelina, det er å gå langt over streken, sier kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot ryktene