- Hun fortsetter å trosse sin egen alder

Sandra Bullock får skryt etter rød løper-opptreden.

SEOGHØR.NO: Mandag ble den årlige prisutdelingen Hollywood Film Awards arrangert for 17. gang, og på løperen viste mange stjerner seg fram.

Én av dem var Sandra Bullock. Filmstjernen er 49 år gammel, men det er det få som ville trodd.

Bullock strålte i det hun entret løperen, og fotografene fikk mange blinkskudd. I etterkant av opptredenen fikk skuespilleren skryt i media.

«Hun fortsetter å trosse sin egen alder, og så fantastisk ut i den lille sorte kjolen, der hun viste fram sin feilfrie figur», skriver Daily Mail.

På løperen var også Matthew McConaughey (43) sammen med kona Camila Alves (30). Bullock datet McConaughey etter at de møtte hverandre på filmsettet til «A Time To Kill» i 1996.

Gjensynet så ut til å være svært hyggelig, og begge klemte på hverandre og spøkte med hverandre. Camila virket også å synes at det var hyggelig å møte Bullock.

Se video fra den røde løperen øverst i saken!

HYGGELIG GJENSYN: Sandra Bullock møtte eksen, Matthew McConaughey, og kona hans Camila på den røde løperen. Foto: Getty Images for DCP/Getty Images/All Over Press
HYGGELIG GJENSYN: Sandra Bullock møtte eksen, Matthew McConaughey, og kona hans Camila på den røde løperen. Foto: Getty Images for DCP/Getty Images/All Over Press Vis mer