- Hun fortjente det!

Det finnes ingen sympati å hente for skandalestjernen som ble dømt til 90 dagers fengsel.

GRÅT: Lindsay Lohan hikstet og gråt, og spilte sin livs rolle i rettssalen tirsdag kveld i et forsøk på å unngå å havne bak lås og slå - men dommeren viste ingen nåde. Foto: UPI
GRÅT: Lindsay Lohan hikstet og gråt, og spilte sin livs rolle i rettssalen tirsdag kveld i et forsøk på å unngå å havne bak lås og slå - men dommeren viste ingen nåde. Foto: UPI Vis mer
SEHER.NO: En tårevåt og svært nedbrutt Lindsay Lohan (24) ble sent i går kveld dømt til 90 dager i fensel, for å ha vært borte fra sine ukentlige alkohol-undervinsingsklasser, som hun var pålagt å ha i en tidligere dom.

- Jeg trodde jeg hadde vært så føyelig, så hun gråtende til dommer Marsha Revel.

Men dommeren viste ingen nåde.

- Det finnes ingen unnskyldninger for det du har gjort, sa Revel.

Og det ut til at folket er enig. I en ny avstemning på People Magazines nettsider, blir det spurt om hvorvidt folket mener det var rettferdig å sende Lindsay i fengsel, og om de har noen som helst sympati for stjernen.

Hele 90% av de som har stemt på People.com, mener at «Hun fortjente det. Som man rer må man ligge. Send henne i fengsel». Kategorien med nest flest stemmer, med 13% av stemmene, mener Lindsays tårer var falske krokodilletårer, og at hun har godt av å dra i fengsel - ingen sympati å hente med andre ord.

Bare 2% mener at Lindsay ikke fortjener å dra i fengsel.

Det kan se ut til at de eneste som faktisk har sympati for «Mean Girls»-stjernen er foreldrene hennes.

- Det er urettferdig å gjøre dette mot barnet mitt, sier Dina Lohan i en uttalelse til AOL News.

Lindsays far, Michael Lohan - som forøvrig hastet bort til «Larry King Live» like etter dommen, fortalte talkshow-verten at også han synes det var en urettferdig dom.

- Alle typer fengsler er tøffe, spesielt for en ung jente som Lindsay som i utgangspunktet ikke trenger å dra i fengsel. Jeg har vært der selv, og jeg vet at fengsel ikke hjalp meg med å slutte å misbruke (dop og alkohol red.anm.), sier Michael Lohan til Larry King.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Hva er det du har på neglene, Lindsay?